Cupa Mondială: Cum arată vestiarul Japoniei după eliminarea usturătoare suferită!

Japonia a fost invinsa in ultimele secunde de Belgia, scor 3-2, dupa ce a condus cu 2-0, si a fost eliminata de la Cupa Mondiala. In timp ce alti jucatori si-ar fi varsat nervii si ar fi aruncat cu tot ce intalneau in cale, niponii au ales o alta abordare.

Cupa Mondială: Cum arată vestiarul Japoniei după eliminarea usturătoare suferită!

Fotbalistii japonezi au facut un gest demn de toata lauda, chiar daca au fost eliminati in optimile de finala de Belgia dupa ce au condus cu 2-0.

In timp ce alti jucatori si-ar fi varsat nervii si ar fi aruncat cu tot ce intalneau in cale, niponii au ales o alta abordare.

Fotbalistii japonezi au facut curat in vestiar la finalul meciului si totul stralucea in jur. Ei au lasat inclusiv un mesaj de multumire in limba rusa pentru gazdele turneului final.

Apoi, in tribune, fanii japonezi au facut si ei curat, pentru a se asigura ca usureaza misiunea organizatorilor.

Japonia a fost invinsa in ultimele secunde de Belgia, scor 3-2, dupa ce a condus cu 2-0 si a fost eliminata de la Cupa Mondiala.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Teatrul ”Vasilache” din Botoșani pleacă cu ”Micul Prinț” la Galați!

astăzi, 08:23
6

După participarea la Festivalul Internaţional „Matei Vişniec” dn Suceava, „Micul Prinţ” şi Teatrul pentru Copii şi Tineret „Vasilache” din Botoșani pleacă d...

Bursă instituită în memoria botoșăneanului mort în tragicul accident de la Vaslui!

astăzi, 07:52
329

La doar o zi după moartea sa, firma Rodbun, unde tânărul de 35 de ani era director tehnic, anunță instituirea unei burse în amintirea acestuia.Pentru a-i cinsti memoria, conducerea...

Botoșănenii au ieșit la picnic pe stradă, în miez de noapte!

astăzi, 07:30
376

Nu a durat mult distracția, pentru că au fost luați la întrebări de polițiștii locali.Vineri, în jurul orei 22:45, ca urmare a imaginilor surprise de polițiștii locali din disp...