Cătălin Stoleru: "Sper să fim printre cele două care promovează în Liga Zimbrilor"

Cătălin Stoleru: "Sper să fim printre cele două care promovează în Liga Zimbrilor"

CSM Botoșani și-a aflat adversarii din cadrul barajelor pentru promovare, însă nu știe dacă promovarea se va decide pe teren sau nu. În cazul în care s-ar decide înghețarea competiției, CSM Botoșani ar rata promovarea, sursele din cadrul federației susținând că CSU Suceava și Odorheiu Secuiesc vor fi echipele ce vor face pasul către prima divizie.

Totuși, în cazul în care turneul de baraj se va juca, CSM Botoșani ar fi favorita în duelurile pe care ar urma să le dispute, cu CS Medgidia, iar în cazul unei victorii, cu câștigătoarea duelului dintre CSM Oradea și Universitatea Cluj, pentru a promova direct. Astfel că oficialii clubului sunt optimiști în vederea promovării. Președintele clubului, Cătălin Stoleru, a făcut declarații în acest sens.

„Am ajuns în punctul în care putem spune că planurile și promisiunile, cât și dorința noastră de a avea o echipă a orașului Botoșani în prima ligă au dat roade și ne desparte un hop de Liga Zimbrilor, prima ligă de handbal masculin din România.

Am ajuns la Turneul la care visam, unde pe lângă noi se află alte șapte echipe puternice, dar pe trei dintre acestea le-am întâlnit și învins, adică CSU Suceava, CS Universitatea Cluj și Unirea Sânnicolau Mare.

După noile hotărâri am aflat că se va juca totul pe teren, ceea ce ne-am și dorit. În continuare, noi vrem să se joace, chiar dacă se va juca în lunile iulie-august! Este cea mai potrivită formă de a determina echipele care promovează și cele care rămân în divizie.

Eu sper să fim printre cele două care promovează în Liga Zimbrilor, pentru că la Botoșani lucrurile se fac cu seriozitate, ca dovadă rezultatele din ultimul timp. La fel, avem parteneri puternici care ne susțin, cum ar fi ElectroAlfa, care, prin ceea ce oferă în acest moment, aduc liniște echipei.

Ne dorim să avem o echipă în prima ligă pentru orașul Botoșani, pentru suporteri și pentru iubitorii de handbal de pretutindeni care ne urmăresc. Sper ca în curând să se afle de noi mai des și asta nu se poate dobândi decât prin multă muncă, seriozitate și devotament, cât și ajutor din partea autorităților locale.

Vom juca un prim meci cu Medgidia, iar după aceasta, dacă reușim să o învingem, ne vom duela cu echipa câștigătoare dintre CSM Oradea și CS „U” Cluj. Ultimul meci va fi finala, un meci important, al orgoliilor, iar cel mai bun va promova în Liga Zimbrilor. Vreau să le transmit suporterilor că luptăm până la final, pentru ei! Hai, CSM! Hai, Botoșani!”, a declarat Cătălin Stoleru pentru siteul clubului CSM Botoșani.

(Iosif Pintilie)

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Grenadă defensivă descoperită de un bărbat într-o pădure din județ! (Foto)

Luni, 6 Mai 2024
175

O grenadă de mână defensivă a fost găsită în această după - amiază de un bărbat într-o pădure din localitatea Lozna. Acesta era la plimbare cu familia când a observat...

Risc de inundații pe râul Jijia și afluenții acestuia, Cod Galben până astăzi la ora 24.00, anunță hidrologii!

Luni, 6 Mai 2024
363

În acest context, ISU Botoșani a luat măsurile necesare pentru prevenirea și gestionarea operativă a potențialelor situații de urgență.Evoluţia fenomenelor hidrologice prognozate es...

Universitatea Craiova - FCSB, astăzi de la ora 21:00

Luni, 6 Mai 2024
98

Universitatea Craiova și FCSB se întâlnesc în această seară în etapa a opta a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!...