`Am pierdut două puncte la Săcele`

`Am pierdut două puncte la Săcele`

 PreÅŸedintele Consiliului de AdministraÅ£ie al FC BotoÅŸani, Valeriu Iftime s-a arătat nemulÅ£umit de rezultatul obÅ£inut la Săcele, spunând că se putea obÅ£ine mult mai mult. Oficialul botoşănean s-a arătat nemulÅ£umit  

FC Botoşani a câştigat un punct sau a pierdut două?

Eu zic că am pierdut două puncte, pentru că Săcele era o echipă de bătut. Am avut o primă repriză slabă în care am jucat defensiv, după care am ieşit la joc, dar nu am reuşit să marcăm. Chiar dacă se putea obţine mai mult, consider că este un progres, deoarece nu mai pierdem uşor puncte la echipele mici. Noi aveam o problemă, jucam foarte bine cu echipele bune şi pierdeam puncte la echipele mici. E bine că nu am pierdut, dar la Săcele trebuia să obţinem toate cele trei puncte deoarece suntem peste ei la toate capitolele.

Ce a lipsit echipei pentru a obţine victoria?

Din păcate am avut din nou probleme pe benzile laterale, acolo unde Cornea şi Ungureanu au avut o evoluţie slabă. În plus Andrieş nu a fost într-o zi prea bună, iar Derra a arătat că nu face faţă mai mult de 15-20 de minute. În schimb, mi-a plăcut evoluţiile lui Sitaru, care este în creştere de formă şi a lui Bogdan Straton. De asemenea, apărarea şi-a făcut bine treaba, aşa cum ne-a obişnuit. Avem probleme în continuare la construcţie şi în atac. Consider că ar trebui să avem mai mult curaj în deplasare. Dacă acasă nu am avut probleme cu nici un adversar, noi fiind cei care am controlat jocul, în schimb în deplasare nu avem acelaşi curaj.

Ce se întâmplă cu Cornea?

Cornea este jucătorul echipei FC  Botoşani şi el va trebui să joace fotbal dacă vrea să revină la divizia A. El are valoare, are experienţă, a jucat o sută de meciuri la divizia A, numai că nu se motivează aşa cum ar trebui. Voi avea o discuţie cu el şi sper să îşi revină şi să aibă o evoluţie cât mai bună care să ajute echipa.

S-a cunoscut lipsa lui Ursu în jocul de la Săcele?

Se poate spune că Ursu ne-a lipsit în meciul de la Săcele, pentru că el este un fotbalist cu viteză care poate să facă diferenţa într-un meci. Ursu este unul din jucătorii pe care noi ne bazăm, dar mai sunt o serie de fotbalişti care vor confirma în scurt timp.

Consideraţi că unii jucători nu s-au adaptat?

Sunt unii jucători care au avut probleme de adaptare şi care nu au avut un start de campionat foarte bun. Această problemă a fost la Sitaru, Cornea şi chiar Ungureanu. Nu ne grăbim să fim radicali cu ei şi le dăm timp să se adapteze, dar dacă nu vor confirma, vom renunţa la unii dintre ei în iarnă, urmând să aducem alţii în loc. Important e să avem răbdare şi să le dăm şansa şi să sperăm că îşi vor reveni. (Răzvan Sauciuc)     

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenție la drum! Cum se circulă acum în Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:36

Meteorologii au actualizat prognoza meteo, anunțând Cod Galben de ceață până la ora 12:30, pentru județul Botoșani.  Din această cauză se reduce vizibilitatea sub 200 de me...

Botoșăneanul care a sărbătorit Armata Română la Madrid! (Foto)

astăzi, 10:59

Pe 24 octombrie, Reședința Militară Alcazar din Madrid a fost gazda festivității de celebrare a Zilei Armatei Române, eveniment organizat pentru comemorarea și recunoașterea valoroaselor ...

Ilona la Vocea României: Botoșăneanca nu a întors niciun scaun, dar Chirilă i-a apreciat ”timbrul misterios”! (Foto, Video)

astăzi, 10:00

Ilona Dănilă, expert în comunicare și marketing, nu a reușit să îi convingă pe antrenori cu piesa „Ilona”. Tudor Chirilă avea cu totul și cu totul altă așteptare de l...