8 la 8 pentru victorie

 FC Sacele, echipa pe care clubul nostru o va intalni in deplasare sambata aceasta, a remizat azi (1-1)  la Campina unde a jucat cu FCM-ul din localitate. Sacelenii nu au nici o victorie in acest sezon de Liga a II-a si au inscris doar 2 goluri in cele 8 meciuri de la inceputul campionatului.

FC Botosani se pregateste de infruntarea cu FC Sacele.
Astazi elevii lui Leo Grozavu au efectuat antrenamentul de dimineata pe terenul Victoria si au optat pentru un joc scoala de 8 la 8 pe teren restrans.

Toti jucatorii din lot au fost impartiti in trei echipe, mai putin Kanu, care nu a reluat inca antrenamentele dupa interventia chirurgicala suferita.
Ramane de vazut daca de aceasta data FC Botosani va reusi sa gestioneze succesul inregistrat in meciul de sambata trecuta, cand a reusit sa treaca de Progresul Bucuresti cu 2 la 0.
In meciul de la Sacele fanionul botosanean are avantajul oboselii echipei adverse, care a disputat astazi meciul de etapa trecuta dupa ce sambata jucatorii au participat la inmormantarea fostului director sportiv al clubului brasovean Ioan Sipos.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenție la drum! Cum se circulă acum în Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:36

Meteorologii au actualizat prognoza meteo, anunțând Cod Galben de ceață până la ora 12:30, pentru județul Botoșani.  Din această cauză se reduce vizibilitatea sub 200 de me...

Botoșăneanul care a sărbătorit Armata Română la Madrid! (Foto)

astăzi, 10:59

Pe 24 octombrie, Reședința Militară Alcazar din Madrid a fost gazda festivității de celebrare a Zilei Armatei Române, eveniment organizat pentru comemorarea și recunoașterea valoroaselor ...

Ilona la Vocea României: Botoșăneanca nu a întors niciun scaun, dar Chirilă i-a apreciat ”timbrul misterios”! (Foto, Video)

astăzi, 10:00

Ilona Dănilă, expert în comunicare și marketing, nu a reușit să îi convingă pe antrenori cu piesa „Ilona”. Tudor Chirilă avea cu totul și cu totul altă așteptare de l...