La Botoșani: Bal dedicat fermierilor, printre invitați se numără și carismaticul Oleg Spânu!

În cadrul acestui eveniment se va face o retrospectivă a activităților desfășurate de fermieri în anul 2023 și va fi desemnat Fermierul Anului 2023.

La Botoșani: Bal dedicat fermierilor, printre invitați se numără și carismaticul Oleg Spânu!

   Foto: Pro TV

Asociația Crescătorilor de Ovine și Caprine Moldoovis, în colaborare cu Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor Popăuți organizează cel mai așteptat eveniment de către fermierii din regiunea Moldovei.

Este vorba despre ediția a VII-a a Balului Fermierilor și este dedicat acestora. Evenimentul va avea loc pe 13 ianuarie, de la ora 17:30, la Restaurantul Rediu din Botoșani.

Cu această ocazie, cei mai performanți fermieri crescători de animale vor intra în TOP 30, ocazie cu care se înmânează și premiile pe categoriile de performanță, urmând ca pe final să fie desemnat FERMIERUL ANULUI 2023.

În partea a II-a a evenimentului, are loc un spectacol din folclorul regional, dar și din Republica Moldova. Cântăreții care îi vor încânta pe participanți sunt îndrăgitul Oleg Spânu, Mihaela Tabura, Viorica Macovei, Lia Tăburcean, Aura Adiaconiței, Andreea Tîrnaucă și ansamblurile „Dor de plaiuri Corlățene” și „Mahalaua Roșiori”. De asemenea, fermierii se vor putea distra pe mix-urile lui MCDJM.

Organizatorii au printre invitați personalități de la nivel central, dar și zonal, care sunt angrenați în domeniul agricol. Aici îl amintim pe invitatul special al serii - Vlad Macovei, președintele Asociației Forța Fermierilor (AFF).

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 22:03
368

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

astăzi, 21:22
41

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
55

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...