Filmul „Haita de acțiune” va fi difuzat la Cinema „Unirea”

Filmul „Haita de acțiune” va fi difuzat la Cinema „Unirea”

„Haita de acțiune” este un film românesc de comedie, din 2023, regizat de Vali Dobrogeanu după un scenariu scris tot de el și apare la Cinema „Unirea”.

În film, actorul român Matei Dima joacă un polițist de etnie rromă care tocmai se află în prima zi a lui la secția de poliție. Filmul îi mai are în distribuție pe actorii români Matei Dima, Antonia, Anca Dumitru, Elena Chiriac, Alex Bogdan, Anca Dinicu, Vlad Brumaru, Alex Delea și Iancu Sterp.

Filmul românesc de comedie „Haita de acțiune" este produs de Matei Dima și Alexandra Hash și va fi lansat în România în premieră în data de 24 martie 2023 în cinematografele românești.

Denzel (Matei Dima) este polițist la rutieră, însă el se visează în filmele americane și își dorește să rezolve cazuri complexe. Este luat la mișto de toți colegii lui din secție pentru că este prea naiv să fie corupt și nu-l duce capul destul cât să fie comisar adevărat.

Împreună cu Oli (Antonia), o polițistă care are probleme cu nervii, pentru că e sătulă de misoginismul din România și Aurel, primul agent de circulație din departament de etnie rromă, încep să investigheze un caz interesant, însă scormonesc unde nu trebuie.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Cristina Lăcătușu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Botoșani. „Noi avem o problemă...” (video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
89

Cristina Lăcătușu, membră și președinta formațiunii politice Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani la nivel de județ, care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-...

Femeia care își asumă competiția cu actualul și fostul primar al Botoșaniului. „Poziția de consilier local este una nașpa tare” (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
320

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-a anunțat oficial candidatura p...

Sute de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate în gospodăriile din Botoșani! (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
456

500 de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate, gratuit, în locuințele unor familii nevoiașe din județul Botoșani, în cadrul campaniei de informare preventivă și de ...