Un bătrân plecat la cules de ciuperci a pus autoritățile pe jar. După o zi și o noapte de căutări a fost găsit

Un bătrân plecat la cules de ciuperci a pus autoritățile pe jar. După o zi și o noapte de căutări a fost găsit

Un bătrân care a plecat la pădure după ciuperci nu s-a mai întors acasă, iar polițiștii de la Botoșani au făcut  eforturi foarte mari pentru a-l găsi.

Ieri, în jurul orei 07:30, Răpiga Alexandru, de 80 de ani, a plecat de la domiciliul său din satul Străteni, comuna Lozna și nu a mai revenit, iar mai multe echipe de politiști, jandarmi, politiști de frontieră insoțiți de câine de urmă și voluntari l-au căutat până aseară târziu.

“Ca urmare a sesizarii disparitiei a fost constituita echipa operativa coordonata de adjunctul sefului inspectoratului si formata din 41 de politisti din cadrul IPJ Botosani si 10 efective din cadrul Detasamentului de Jandarmi Dorohoi si S.P.F. Dorohoi, care au desfasurat activitati specifice de cautare in cazuri de dispartie de persoane in circumstante alarmante.

In urma activitatilor efectuate, in jurul orei 23:00, barbatul de 80 de ani, a fost identificat in extravilanul satului Ghilea, comuna Sendriceni, la aproximativ 7 kilometri de locuinta sa.

Acesta nu prezenta urme de violenta si a declarat ca in perioada in care a lipsit de la domiciliu nu a fost victima vreunei infractiuni.”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inconștiență: Alcolemie record la un care botoșănean și-a luat soția de la spital

astăzi, 21:30
222

Trei maşini de poliţie au oprit în trafic un şofer botoşănean cu alcoolemie record. Incidentul a avut loc sâmbătă la amiază, când bărbatul de 44 de ani, a ieşit din curtea ...

VERSURI DIN STRADĂ: La teiul lui Eminescu. De Emilia-Paula Zagavei

astăzi, 21:00
61

O zi călduroasă și astăzi, dar se apropie răcoarea serii, așa că vă invităm să parcurgeți o nouă poezie ajunsă pe adresa de mail a redacției. Vă dorim lectură plăcută.***LA T...

(A) Comunicat presă: „Botoșani Shopping Center extinde parcarea centrului comercial la 620 de locuri de parcare”

astăzi, 18:52
475

Noi ne știm de 10 ani.Noi suntem Botoșani Shopping Center.Am livrat cel mai mare proiect comercial din municipiul Botoșani împreună cu partenerii noștri.Credem în dezvolta...