Un bătrân plecat la cules de ciuperci a pus autoritățile pe jar. După o zi și o noapte de căutări a fost găsit

Un bătrân plecat la cules de ciuperci a pus autoritățile pe jar. După o zi și o noapte de căutări a fost găsit

Un bătrân care a plecat la pădure după ciuperci nu s-a mai întors acasă, iar polițiștii de la Botoșani au făcut  eforturi foarte mari pentru a-l găsi.

Ieri, în jurul orei 07:30, Răpiga Alexandru, de 80 de ani, a plecat de la domiciliul său din satul Străteni, comuna Lozna și nu a mai revenit, iar mai multe echipe de politiști, jandarmi, politiști de frontieră insoțiți de câine de urmă și voluntari l-au căutat până aseară târziu.

“Ca urmare a sesizarii disparitiei a fost constituita echipa operativa coordonata de adjunctul sefului inspectoratului si formata din 41 de politisti din cadrul IPJ Botosani si 10 efective din cadrul Detasamentului de Jandarmi Dorohoi si S.P.F. Dorohoi, care au desfasurat activitati specifice de cautare in cazuri de dispartie de persoane in circumstante alarmante.

In urma activitatilor efectuate, in jurul orei 23:00, barbatul de 80 de ani, a fost identificat in extravilanul satului Ghilea, comuna Sendriceni, la aproximativ 7 kilometri de locuinta sa.

Acesta nu prezenta urme de violenta si a declarat ca in perioada in care a lipsit de la domiciliu nu a fost victima vreunei infractiuni.”, a declarat Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
62

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...

Mașină răsturnată în șanț, șofer preluat de polițiști și dus urgent la spital!

astăzi, 10:00
675

Miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier care se deplasau pe D.N. 29C, în comuna Cândești, au observat un autoturism răsturnat în afara părții carosabile....

Razii cu mascați în trei zone ”fierbinți” din Botoșani, au fost instituite și filtre rutiere!

astăzi, 09:47
117

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani, împreună cu cei ai Serviciului Rutier, Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi au acționa...