Trei bărbați depistați sub influența alcoolului la volan; unul dintre aceștia nu deține nici permis

Trei bărbați depistați sub influența alcoolului la volan; unul dintre aceștia nu deține nici permis

Trei bărbați au fost depistați conducând sub influența alcoolului, sâmbătă, unul dintre aceștia neavând permis de conducere, transmite Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

În cazul unui tânăr de 21 de ani, din municipiul Dorohoi, oprit pe strada C.D. Gherea din localitate, valoarea rezultată în urma testării cu etilotestul a fost de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. Un bărbat de 34 de ani, din comuna Vorona, a fost oprit în trafic pe Bulevardul Mihai Eminescu, din municipiul Botoșani, iar în urma testării a rezultat o concentrație de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. În ambele cazuri s-au întocmit dosare penale pentru conducere sub influența alcoolului.

De asemenea, un bărbat, de 41 de ani, din județul Suceava, a fost tras pe dreapta pe un drum din comuna Tudora. El emana halenă alcoolică și a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. Polițiștii au constatat și că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În acest caz, continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și conducere fără permis.

 

Spune-ne opinia ta