Tânără plecată „la plimbare”, dată în urmărire. Poliția cere ajutorul populației

Tânără plecată „la plimbare”, dată în urmărire. Poliția cere ajutorul populației

Politiștii botoșăneni au fost sesizați, marți, cu privire la dispariția unei tinere de 21 de ani, din localitatea Bădiuți, care a plecat spre orașul Ștefănești luni și nu s-a mai întors, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

Antonița Stoica locuia împreună cu tatăl său, căruia i-a spus că pleacă în oraș „pentru a se plimba”, după cum susțin polițiștii.

„Din momentul părăsirii domiciliului și până în prezent, tânăra nu a revenit și nici nu a luat legătura cu familia sa”, precizează reprezentanții IPJ Botoșani.

Semnalmentele acesteia sunt următoarele: aproximativ 1,68 metri înălțime, circa 50 de kg, păr brunet, ochi căprui, ten măsliniu.

Vestimentația la momentul plecării era alcătuită din fustă lungă de culoare neagră, tricou alb, bluză albastră, iar în picioare purta sandale.

Cetățenii care pot da relaţii despre persoana în cauză, sunt rugați să anunţe prin Serviciul National Unic de Urgenţă 112 sau să se adreseze oricărei unități de poliție.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
379

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
403

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
242

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...