Tânăr de 20 de ani lăsat fără permis și amendat, după ce a fost prins conducând cu peste 150 km/h

Tânăr de 20 de ani lăsat fără permis și amendat, după ce a fost prins conducând cu peste 150 km/h

Un tânăr de 20 de ani, din comuna Cristești, a rămas fără permis și a fost sancționat cu amendă în cuantum de 2.900 de lei, joi, după ce a fost depistat deplasându-se cu o viteză de peste 150 km/h, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Potrivit sursei citate, el a fost reperat de aparatul radar din dotarea unui echipaj de poliție, pe Drumul Județean DJ 207 N, Cristești – Orășeni Deal. Dreptul de conducere i-a fost suspendat pentru o perioadă de 90 de zile.

„Reamintim faptul că pe acest tronson de drum au fost înregistrate, în anii trecuți, mai multe accidente grave, unele dintre ele soldându-se cu decese. Ultimul accident produs în această zonă, a fost în luna februarie a.c., când un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, a intrat în coliziune cu un alt autoturism care se deplasa pe aceeași direcție de mers. Victima rezultată în urma impactului a suferit leziuni pentru care a avut nevoie de 80 de zile de îngrijiri medicale. Viteza ucide! Conduceți prudent!”, a transmis Delia Nenișcu, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta