Tânăr anchetat, după o cursă cu mașina, fără permis și drogat

Tânăr anchetat, după o cursă cu mașina, fără permis și drogat

Un tânăr de 25 de ani, din Hârlău, s-a ales cu dosar penal şi cu o amendă usturătoare după o petrecere cu alcool şi droguri. Acesta a mers sâmbătă în vizită la iubita lui din Flămânzi împreună cu mai mulţi prieteni, consumând toată seara băuturi alcoolice, dar şi ţigări confecţionate cu cannabis.

Duminică, tânărul a dorit să plece înapoi spre casă, dar s-a urcat la volan încă sub influenţa substanţelor interzise. Din neatenţie, acsta a pătruns pe contrasens, iar incidentul a avut loc chiar sub ochii unui echipaj de poliţie, care l-a tras pe dreapta. Poliţiştii au observat că tânărul avea un comportament neobişnuit şi au decis să îl testeze, mai ales că şi maşina avea mai multe nereguli.

Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 0,05 grame alcool pur în aerul expirat, dar şi cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv pentru cannabis, acesta spunându-le poliţiştilor că a consumat cu o seară înainte. La o scurtă verificare, poliţiştii au descoperit şi că acesta permisul suspendat din data de 1 noiembrie, iar autoturismul pe care îl conducea nu avea poliţa de asigurare obligatorie valabilă.

Din acest motiv s-a ales cu o amendă de 1.305 lei şi dosar penal pentru conducere fără permis şi conducere sub influenţa substanţelor psihoactive.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
469

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
640

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
751

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...