Tânăr amendat de polițiști, după ce a făcut scandal în apropierea unui local public din Darabani

Tânăr amendat de polițiști, după ce a făcut scandal în apropierea unui local public din Darabani

Sâmbătă, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani, cu sprijinul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au organizat o acțiune pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică și pentru prevenirea infracțiunilor stradale.

Polițiștii au acționat în zona localurilor publice și în zonele în care se formează aglomerări de persoane, fiind legitimate peste 70 de cetățeni, controlate 35 de autovehicule și verificați 8 agenți economici.

„În urma neregulilor constatate au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ  8.000 de lei, atât pentru abateri la regimul rutier, cât și pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

De asemenea, un tânăr de 24 de ani a fost sancționat contravențional, în timp ce se afla în zona unui local public, cu amendă în cuantum de 500 de lei, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Veteranii unei instituții din Botoșani, la ceas aniversar. Kohut: „Altfel alergam de ciobani și de bâtele lor...” (foto, video)

Vineri, 12 Iulie 2024
730

Leo Kohut, inspector de muncă superior în cadrul Compartimentului Control Muncă Nedeclarată din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) din Botoșani, dar care a fost și inspector ...

Un sfert de secol de Inspecția Muncii la Botoșani. Director: „Ne-am străduit să fim activi și responsabili...” (foto, video)

Joi, 11 Iulie 2024
1462

Pentru a marca această zi importantă atât în comunitate, dar și pentru cei care lucrează în acest domeniu, ITM Botoșani a organizat o reuniune la care au participat reprezentan...

Botoșăneni ajunși la urgențe din cauza caniculei, printre victime se numără și copii!

Joi, 11 Iulie 2024
530

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani a fost luată cu asalt de botoșăneni cărora li s-a făcut rău din cauza căldurii puternice de afară....