Sfârșit tragic pentru o bătrână din județ

Sfârșit tragic pentru o bătrână din județ

Femeia de 81 de ani, din satul Cernești, care a ajuns la spital după ce a verificat butelia cu un chibrit, a decedat în spitalul din București. Bătrâna și-a montat singură butelia, după care a aprins un chibrit pentru a verifica dacă erau scăpări de gaz. Din păcate, totul s-a aprins în jurul ei și flăcările i-au cuprins hainele.

Femeia a ajuns la spital cu arsuri de gradul II-III pe 53% din suprafața corpului. Pe membrele inferioare, abdomen și un membru superior.

Medicii botoşăneni au încercat să o trimită într-un spital de arşi, însă nu s-a putut găsi niciun loc liber timp de 48 de ore, cât timp a stat internată pe secţia de reanimare la Botoşani.

Abia după două zile medicii de la Spitalul de Arşi din Bucureşti au găsit un loc, astfel că femeia a fost preluată cu un elicopter de pe terenul Unităţii Militare 01189, după care transferată, pe calea aerului, la spitalul din capitală.

Din păcate, starea acesteia a devenit mult prea gravă, medicii fiind nevoiţi să constate decesul, după ce mai multe organe interne au cedat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CSM Botoșani - CSU Galați 39-29! Victorie la scor în fața unei rivale

Sâmbătă, 23 Octombrie 2021
54

CSM Botoșani s-a impus în duelul cu CSU Galați din etapa a șasea a Diviziei A. Formația pregătită de Florin Ciubotariu a făcut un meci excelent și a controlat autoritar partida....

CS Mioveni - FC Botoşani 1-1!Al patrulea egal consecutiv

Sâmbătă, 23 Octombrie 2021
141

FC Botoșani a remizat cu CS Mioveni. Formația locală a reușit să înscrie abia în minutul 91, după ce, cu două minute mai devreme, au ratat o lovitură de la 11 metri.Iată...

O biserică din Botoşani oferă gratuit mere, pe care preotul şi voluntarii le-au cules dintr-o livadă

Sâmbătă, 23 Octombrie 2021
723

O biserică din Botoşani oferă mere gratuite tuturor credincioşilor care trec prin faţa lăcaşului de cult, pe care preotul şi mai mulţi voluntari le-au cules dintr-o livadă de la marginea mun...