O ședință la sediul IJJ despre bullying-ul în școli s-a finalizat cu un exercițiu al mascaților (fotogalerie)

O ședință la sediul IJJ despre bullying-ul în școli s-a finalizat cu un exercițiu al mascaților (fotogalerie)

În această după-amiază, membrii Autorității Teritoriale de Ordine Publică Botoșani (A.T.O.P.) au fost convocați pentru ședința în plen, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani.

Ordinea de zi a ședinței a cuprins ,,Bullying-ul în școală. Cauze, efecte și măsuri de combatere." și ,,Contribuția Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani la asigurarea climatului de ordine și siguranță publică în județul Botoșani în primele nouă luni ale anului 2022."

În afara membrilor A.T.O.P., la ședință au mai participat doamna comisar șef Daniela Gheorghiescu - șef Birou Siguranță Școlară în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, precum și inspectorul școlar Cătălin Vasile Ungureanu - responsabil cu monitorizarea activităților de violență psihologică - bullying.

„Ședința s-a încheiat cu un scurt exercițiu prezentat de jandarmii din cadrul Grupei de Acțiuni Speciale și Intervenție Antiteroristă și Grupei Conductori Câini de Serviciu”, a precizat Dan Izotov, purtător de cuvânt al IJJ.
 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Meteorologii anunță o nouă schimbare a vremii în România!

astăzi, 15:34
57

Un nor de praf saharian traversează România. Timp de două zile, particulele de praf roșiatic se vor depune în vest, sud-vest si centru, mai ales când plouă.Specialiștii Admi...

Târg apicol cu producători din țară și de peste Prut, organizat la Cucorăni (foto, video)

astăzi, 13:00
216

În acest weekend, parcarea Popasului Cucorăni găzduiește cea de-a V-a ediție a unui Târg Apicol, organizat de un producător din Botoșani.Zeci de producători de miere din mai mul...

Materiale de la Guvern pentru sute de copii instituționalizați din Botoșani, ministrul Familiei prezent la Centrul Prietenia (foto, video)

Vineri, 1 Martie 2024
339

Natalia Intotero, ministrul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, a ajuns vineri după-amiază la Botoșani. Vizita ministrului este ocazionată de aducerea unor materiale disponibilizate ...