O ședință la sediul IJJ despre bullying-ul în școli s-a finalizat cu un exercițiu al mascaților (fotogalerie)

O ședință la sediul IJJ despre bullying-ul în școli s-a finalizat cu un exercițiu al mascaților (fotogalerie)

În această după-amiază, membrii Autorității Teritoriale de Ordine Publică Botoșani (A.T.O.P.) au fost convocați pentru ședința în plen, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani.

Ordinea de zi a ședinței a cuprins ,,Bullying-ul în școală. Cauze, efecte și măsuri de combatere." și ,,Contribuția Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani la asigurarea climatului de ordine și siguranță publică în județul Botoșani în primele nouă luni ale anului 2022."

În afara membrilor A.T.O.P., la ședință au mai participat doamna comisar șef Daniela Gheorghiescu - șef Birou Siguranță Școlară în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani, precum și inspectorul școlar Cătălin Vasile Ungureanu - responsabil cu monitorizarea activităților de violență psihologică - bullying.

„Ședința s-a încheiat cu un scurt exercițiu prezentat de jandarmii din cadrul Grupei de Acțiuni Speciale și Intervenție Antiteroristă și Grupei Conductori Câini de Serviciu”, a precizat Dan Izotov, purtător de cuvânt al IJJ.
 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Luni debutează prima ediție a Târgului de Crăciun la Botoșani

Vineri, 9 Decembrie 2022
342

Luni, 12 decembrie, începând cu ora 17:00, se deschide Târgul de Crăciun la Botoșani. Acesta este organizat de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiți...

Șeful IȘJ face apel la oameni pentru ajutorarea unui cadru didactic internat în spital în urma unui AVC. „(...) medicii se luptă să îi salveze viața”

Vineri, 9 Decembrie 2022
1994

Un cadru didactic din Botoșani se luptă din greu să supraviețuiască, după ce a suferit pentru a doua oară un atac vascular cerebral.Prof. Luigi Ionescu de la Colegiul Tehnic „Gheorghe...

Cod galben de ceață până la ora 20:00

Vineri, 9 Decembrie 2022
88

Codul galben de ceață a fost prelungit până la ora 20:00. Pe drumurile din județul Botoșani, din această cauză, se va reduce vizibilitatea sub 200 de metri, izolat sub 50 de metri.&Ic...