Sancțiuni aspre pentru un tânăr care a comis mai multe abateri la regimul rutier

Sancțiuni aspre pentru un tânăr care a comis mai multe abateri la regimul rutier

La data de 22 ianuarie 2023, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au oprit pentru control, pe drumul public, din comuna Tudora, un autoturism, condus de un tânăr, de 20 de ani, din aceeași localitate care circula cu peste 140 de k/h în localitatea, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că acesta nu deținea asupra sa documentele autoturismului, nu avea asigurare obligatorie, iar autovehiculul nu avea efectuată transcrierea în documente, pe numele proprietarului.

„Față de conducătorul auto a fost luată măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 4.700 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 120 de zile”, a precizat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Zilele Municipiului Botoșani la final: Foc de artificii impresionant, spectacol emoționant oferit de The Motans! (foto, video)

Duminică, 12 Mai 2024
234

Ultima seară de spectacole de la Cornișa de Zilele municipiului Botoșani a reunit mii de botoșăneni în ciuda vremii friguroase de afară.Pe scenă a urcat după ora 21:00 artistul The Motans...

Sute de vizitatori în a doua zi de Târg la Popăuți. Ionică Nechifor: „Agricultura este ramura care are ponderea cea mai mare în județul Botoșani” (galerie foto, video)

Duminică, 12 Mai 2024
313

A doua zi a celei de-a XVI-a ediție a Târgului Regional de Zootehnie – utilaje agricole și produse tradiționale a adunat sute de spectatori.Evenimentul a început la ora 11:30 ...

Sute de botoșăneni au cântat alături de Ștefan Bănică pe scena de la Cornișa! (galerie foto)

Duminică, 12 Mai 2024
1460

Îndrăgitul artist a știut să îi țină alături și să îi facă să cânte împreună cu el atât pe cei mai mici dintre botoșăneni, cât și pe cei mai mar...