Prins la volanul unui tractor cu remorcă, fără să dețină permis de conducere

Prins la volanul unui tractor cu remorcă, fără să dețină permis de conducere

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi-Prut efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetăţenie română, care a fost depistat conducând un ansamblu de vehicule fără drept. Totodată, oamenii legii au constatat că remorca din respectivul ansamblu rutier nu este înmatriculată, informează Poliția de Frontieră din Botoșani.

În data de 18 mai, în jurul orei 15:00, o patrulă formată din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi- Prut - I.T.P.F. Iaşi, aflată în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu pe raza comunei Rădăuţi-Prut, a oprit pentru control un ansamblu rutier format dintr-un tractor agricol şi o remorcă, condus de un cetăţean român în vârstă de 70 de ani.

„La controlul efectuat, colegii noştri au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere valabil. Totodată au constatat că remorca din respectivul ansamblu rutier nu este înmatriculată”, a precizat Minodora Răcnea, purtător de cuvânt S.T.P.F. din Botoșani.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul, respectiv tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate ori cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Vernisaj al expoziției cultural-artistice „Alice Sfințesco - Cântecul Culorilor”, la Galeriile de Artă „Ștefan Luchian” Botoșani (fotogalerie)

Duminică, 26 Iunie 2022
121

Sâmbătă, la Galeriile de Artă „Ștefan Luchian” din Botoșani a avut loc vernisajul expoziției cultural – artistice „Alice Sfințesco – Cântecul Culorilor...

Municipiul Dorohoi și încă șase localități rămân fără apă preț de câteva ore

Duminică, 26 Iunie 2022
491

Locuitorii municipiului Dorohoi rămân fără apă, astăzi, până la ora 20:00, din cauza debitului redus ce alimentează rezervoarele de la Dealul Mare. Alimentarea rezervoarele de la De...

Bărbat reținut pentru 24 de ore, după ce ar fi încercat să violeze o femeie de 80 de ani

Duminică, 26 Iunie 2022
401

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Vor...