Prins la volanul unui tractor cu remorcă, fără să dețină permis de conducere

Prins la volanul unui tractor cu remorcă, fără să dețină permis de conducere

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi-Prut efectuează cercetări în privinţa unui bărbat cu cetăţenie română, care a fost depistat conducând un ansamblu de vehicule fără drept. Totodată, oamenii legii au constatat că remorca din respectivul ansamblu rutier nu este înmatriculată, informează Poliția de Frontieră din Botoșani.

În data de 18 mai, în jurul orei 15:00, o patrulă formată din poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Rădăuţi- Prut - I.T.P.F. Iaşi, aflată în îndeplinirea atribuţiilor de serviciu pe raza comunei Rădăuţi-Prut, a oprit pentru control un ansamblu rutier format dintr-un tractor agricol şi o remorcă, condus de un cetăţean român în vârstă de 70 de ani.

„La controlul efectuat, colegii noştri au constatat că bărbatul nu deţine permis de conducere valabil. Totodată au constatat că remorca din respectivul ansamblu rutier nu este înmatriculată”, a precizat Minodora Răcnea, purtător de cuvânt S.T.P.F. din Botoșani.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul, respectiv tractarea unei remorci neînmatriculate sau neînregistrate ori cu număr fals de înmatriculare sau înregistrare, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Activistul civic Bogdan Cărăușu a intrat oficial în cursa electorală. „Am înțeles că eu făceam de fapt politică” (foto, video)

Duminică, 21 Aprilie 2024
503

Duminică după-amiază, Bogdan Cărăușu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, în mod independent.Bogdan Cărăușu activează &...

Pași importanți pentru realizarea Șoselei de Centură a Botoșaniului! (foto, video)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1642

Proiectul pentru realizarea Șoselei de Centură Ocolitoare a municipiului Botoșani a fost scos la licitație. Tronsonul de 10 kilometri va avea continuitate în Drumul Expres Botoșani – ...

Imagini din trecut îmbrăcate în idei de viitor în Muzeul Multimedia din Centrul Istoric al Botoșaniului! (foto, video)

Vineri, 19 Aprilie 2024
607

Muzeul Multimedia din Centrul Istoric al municipiului Botoșani este unic în județul Botoșani, dar mai ales în Regiunea Moldovei prin faptul că se află în subteranul unei clădir...