Microbuz plin cu ţigări de contrabandă, blocat în trafic de poliţiştii de frontieră (video)

Microbuz plin cu ţigări de contrabandă, blocat în trafic de poliţiştii de frontieră (video)

Polițiștii din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi și al Sectorului Darabani au descoperit, miercuri, în urma unei acțiuni desfășurate în zona de competenţă, aproape 12.000 de pachete cu țigări de contrabandă, în valoare de peste 118.000 de lei, pe care un bărbat de 43 de ani le transporta într-un microbuz, informează Serviciul Teritorial al Poliției de Frontieră (STPF).

Potrivit sursei citate, acesta a fost oprit în trafic în localitatea Loturi Enescu. În interiorul mijlocului de transport, se aflau mai multe colete voluminoase, învelite în folie de polietilenă.

„Poliţiştii de frontieră au condus persoana şi autovehiculul la sediul sectorului pentru efectuarea unui control amănunţit. Ca urmare a controlului efectuat au fost descoperite, în colete, 238.200 de ţigarete de provenienţă extracomunitară, cu o valoare de 118.265 de lei, care au fost ridicate în vederea confiscării. De asemenea, poliţiştii de frontieră au reţinut şi mijlocul de transport, în valoare de peste 29.500 de lei”, afirmă comisarul Minodora Răcnea, purtătorul de cuvânt al STPF Botoșani.

Bărbatul a declarat faptul că pachetele au fost vândute de către o persoană necunoscută, din judeţul Botoşani, urmând a fi transportate către un locuitor din municipiul Botoşani.

„În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, în vederea depistării şi identificării tuturor persoanelor implicate, la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun”, a adăugat Minodora Răcnea.






 

 

Spune-ne opinia ta