Egiptean prins în Vama Stânca cu un permis fals

Egiptean prins în Vama Stânca cu un permis fals

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au descoperit asupra unui cetăţean egiptean, un permis de conducere cu însemnele autorităților din Ucraina, care s-a dovedit a fi fals.

Bărbatul, în vârstă de 22 de ani, s-a prezentat, vineri, în jurul orei 05:00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași, pentru efectuarea formalităților de control, pentru trecerea frontierei.

Acesta se afla la volanul unui autoturism înmatriculat în Ucraina și le-a prezentat oamenilor legii un permis de conducere egiptean și unul cu însemnele autorităților din Ucraina, cu datele de identificare și fotografia sa.

Având suspiciuni cu privire la autenticitatea permisului ucrainean, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare şi au constatat că documentul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, fiind fals.

„Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că la începutul acestui an a urmat cursurile unei şcoli de conducere în Ucraina, a obţinut ulterior permisul de conducere, fiind convins că este un document autentic”, a declarat Minodora Răcnea, purtător de cuvânt în cadrul S.T.P.F. Botoșani.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Ocrotitorul municipiului Botoșani cinstit în prezența a sute de oameni și a unui sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan! (foto, video)

astăzi, 15:00
415

Sute de botoșăneni au participat, marți dimineață, la slujba închinată ocrotitorului municipiului reședință de județ. De la ora 09:00 a avut loc primirea Înaltpreasfințitul Teof...

Activistul civic Bogdan Cărăușu a intrat oficial în cursa electorală. „Am înțeles că eu făceam de fapt politică” (foto, video)

Duminică, 21 Aprilie 2024
556

Duminică după-amiază, Bogdan Cărăușu și-a anunțat, oficial, candidatura pentru Consiliul Local al Primăriei municipiului Botoșani, în mod independent.Bogdan Cărăușu activează &...

Pași importanți pentru realizarea Șoselei de Centură a Botoșaniului! (foto, video)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1721

Proiectul pentru realizarea Șoselei de Centură Ocolitoare a municipiului Botoșani a fost scos la licitație. Tronsonul de 10 kilometri va avea continuitate în Drumul Expres Botoșani – ...