Declarații pe propria răspundere, vândute cu un leu bucata într-o comună

Declarații pe propria răspundere, vândute cu un leu bucata într-o comună

Declaraţia pe propria răspundere, instituită pentru circulaţia persoanelor în timpul stării de urgenţă, este vândută cu un leu într-o comună din judeţul Vrancea. Poliţiştii au început o anchetă şi încearcă să afle cui i-a venit ideea să comercializeze astfel de acte.

Potrivit primarului comunei Broşteni, Emilian Dumitriu, declaraţiile comercializate cu un leu ar fi circulat prin magazinele din sat. Pentru a-i prinde pe cei care încearcă să facă profit în astfel de situaţii, primarul a informat Poliţia.

Ştiu că poliţiştii îl caută pe cel care a vrut să facă aşa ceva, din câte ştiu încă nu l-au găsit”, a spus primarul comunei Broşteni, Emilian Dumitriu.

Primarul a scris un mesaj pe Facebook pentru a-i convinge pe localnici să nu cumpere declaraţiile pe propria răspundere.

„Dragi broşteneni, am fost informat că declaraţiile lăsate la magazinele săteşti se vând cu 1 leu bucata. Vă rog să fiţi respnsabili, să nu le vindeţi între voi, ele sunt gratuite şi aşa trebuie să rămână. Nu putem face speculă pe vremurile astea, e inadmisibil. Dacă cineva vă solicită bani pentru ele, vă rog să mă anunţaţi, să-mi spuneţi persoana sau magazinul şi voi solicita o verificare amănunţită din partea poliţiei, pentru ca cei care nu sunt corecţi să fie identificaţi şi sancţionaţi”, a scris primarul pe reţeaua de socializare.

Poliţia Vrancea confirmă că în acest caz se desfăşoară o anchetă.

„Poliţiştii au făcut primele verificări la câteva magazine, încă nu au găsit declaraţiile despre care se discută. Ei vor face verificări în continuare”, i-a explicat corespondentului MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Lidia Braşoveanu.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Romario Benzar, mesaje după accidentare: ”Chiar m-a impresionat!”. Când revine pe teren!

astăzi, 14:50
43

”Îmi doresc să îmi ajut echipa să ne salvăm!””Aștept miercuri sau joi să mă duc să îmi scoată firele și să fie totul bine ca să pot să încep a...

Covor asfaltic pe un drum județean important din Botoșani! (foto)

astăzi, 14:44
46

Unul dintre cele mai importante sectoare de drum, aflat în aceste momente în plin proces de asfaltare, este drumul județean DJ 296 Botoșani-Cișmea-intersecție Costești, acolo unde sun...

(A) WORK TAPE MEDICAL FIZIO S.R.L. - Comunicat de presă

astăzi, 14:18
42

Beneficiarul WORK TAPE MEDICAL FIZIO S.R.L., cu sediul în Municipiul Botoșani, Bulevardul George Enescu, Nr. 9 C, demisol, județul Botoșani, urmează să implementeze proiectul "Dezvolta...