Cutremurător: Băieţel dispărut de lângă mamă, găsit mort pe un câmp din Botoşani!

Copilașul zăcea într-o groapă plină cu apă, săpată pentru adăparea vitelor.

Cutremurător: Băieţel dispărut de lângă mamă, găsit mort pe un câmp din Botoşani!

Tragedie într-un sat din Botoşani, unde un copil de doar patru ani și-a găsit sfârșitul într-un mod cutremurător. Băiatul, aflându-se doar în grija mamei, a fost găsit înecat la mai bine de un kilometru de casă, în câmp, unde era săpată o groapă pentru adăparea vitelor. Mama lui este însărcinată şi mai are încă trei copii, iar soţul ei este plecat la muncă în Spania.

Tragedia a avut loc în satul Tudor Vladimirescu, din comuna Albeşti. Mama a observat că cel mic a dispărut din casă. Femeia l-a anunţat imediat pe bunicul copilului, iar după au început să-l caute disperaţi.

”Ne-am dus şi l-am căutat în jur de o oră jumate, poate mai bine şi aproape de ora 6 am venit. Ştiam gaura asta aici”, a spus bunicul copilului, potrivit Observator.

Copilaşul zăcea mort într-o groapă plină cu apă

A descoperit cu groază trupul neînsuflețit al nepotului său într-o groapă plină cu apă, situată la un kilometru distanță de locuința familiei.

A sunat imediat la 112 în speranţa că medicii îl vor putea salva pe băieţel.

”Bunicul copilului l-a găsit aici cu faţa în jos, era cu gluga dată în cap, cu haine îmbrăcat, cum s-a zbătut el în apă acolo”, a povestit o rudă.

”Am găsit un pacient în vârstă de 4 ani cu manevrele în curs de resuscitare. S-au continuat acestea timp de mai bine de 60 de minute, din păcate fără rezultat şi a trebuit să declarăm decesul”, spune Dănuţ Panaitescu, medic SMURD.

Copilul se afla doar în grija mamei, tătăl fiind plecat în străinătate. Cei doi mai au trei copii, iar femeia este însărcinată şi urmează să nască. O anchetă este acum în desfășurare pentru se stabili cum s-a produs tragedia, dar şi cine se face vinovat de moartea băieţelului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Încă o parohie vacantă în Botoșani, se caută preot pentru aproape 160 de familii!

Vineri, 12 Aprilie 2024
825

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat vineri, 12 aprilie 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc ...

Poarta Focșanilor. Ce se întâmplă cu Moldova în caz de război?

Vineri, 12 Aprilie 2024
461

Ce se întâmplă cu Moldova în cazul unui război cu RusiaIstoricul dărăbănean Dorin Dobrincu a consemnat zilele trecute pe Facebook două declarații îngrijorătoare pen...

Olimpicii din ”Laurian”: Pasiunea pentru geografie aduce performanță școlară!

Vineri, 12 Aprilie 2024
533

Geografia, știința care studiază Pământul, s-a dezvoltat ca o disciplină cuprinzătoare care încearcă să înțeleagă Pământul cu toate complexitățile sale naturale ș...