Cutremurător: Băieţel dispărut de lângă mamă, găsit mort pe un câmp din Botoşani!

Copilașul zăcea într-o groapă plină cu apă, săpată pentru adăparea vitelor.

Cutremurător: Băieţel dispărut de lângă mamă, găsit mort pe un câmp din Botoşani!

Tragedie într-un sat din Botoşani, unde un copil de doar patru ani și-a găsit sfârșitul într-un mod cutremurător. Băiatul, aflându-se doar în grija mamei, a fost găsit înecat la mai bine de un kilometru de casă, în câmp, unde era săpată o groapă pentru adăparea vitelor. Mama lui este însărcinată şi mai are încă trei copii, iar soţul ei este plecat la muncă în Spania.

Tragedia a avut loc în satul Tudor Vladimirescu, din comuna Albeşti. Mama a observat că cel mic a dispărut din casă. Femeia l-a anunţat imediat pe bunicul copilului, iar după au început să-l caute disperaţi.

”Ne-am dus şi l-am căutat în jur de o oră jumate, poate mai bine şi aproape de ora 6 am venit. Ştiam gaura asta aici”, a spus bunicul copilului, potrivit Observator.

Copilaşul zăcea mort într-o groapă plină cu apă

A descoperit cu groază trupul neînsuflețit al nepotului său într-o groapă plină cu apă, situată la un kilometru distanță de locuința familiei.

A sunat imediat la 112 în speranţa că medicii îl vor putea salva pe băieţel.

”Bunicul copilului l-a găsit aici cu faţa în jos, era cu gluga dată în cap, cu haine îmbrăcat, cum s-a zbătut el în apă acolo”, a povestit o rudă.

”Am găsit un pacient în vârstă de 4 ani cu manevrele în curs de resuscitare. S-au continuat acestea timp de mai bine de 60 de minute, din păcate fără rezultat şi a trebuit să declarăm decesul”, spune Dănuţ Panaitescu, medic SMURD.

Copilul se afla doar în grija mamei, tătăl fiind plecat în străinătate. Cei doi mai au trei copii, iar femeia este însărcinată şi urmează să nască. O anchetă este acum în desfășurare pentru se stabili cum s-a produs tragedia, dar şi cine se face vinovat de moartea băieţelului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
82

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
111

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
968

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...