Cinci tineri din Botoșani, cercetați pentru braconaj

Cinci tineri din Botoșani, cercetați pentru braconaj

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Botoşani efectuează cercetări cu privire la infracțiunea de braconaj, faptă comisă în noaptea de sâmbătă spre duminică, în extravilanul comunei Ungureni, din județul Botoșani, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Potrivit sursei citate, din verificările efectuate de către poliţişti s-a stabilit următoarea situaţie de fapt:

În noaptea de duminică, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săveni, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe raza orașului Săveni, au oprit pentru control un autoturism în care se aflau cinci tineri cu vârste cuprinse între 15 și 31 ani, toți din comuna Ungureni, județul Botoșani.

„Procedând la verificarea interiorului autoturismului, polițiștii au depistat în partea din spate a acestuia trei câini din rasa ogar, iar la picioarele pasagerului din dreapta față leșurile a doi iepuri de câmp. Astfel, au fost efectuate verificări și s-a constatat faptul că cei cinci tineri s-au deplasat cu autoturismul susmenționat în extravilanul comunei Ungureni, unde au prins doi iepuri de câmp cu ajutorul câinilor de rasa ogar”, arată reprezentanții IPJ Botoșani.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de braconaj, cei doi iepuri de câmp fiind predați Direcției Sanitar Veterinare Botoșani, iar câinii rasa orag au fost lăsați în custodia proprietarilor, urmând ca pe parcusul cercetărilor să fie dispuse măsuri procedurale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 22:03
366

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...

Valeriu Iftime: Cu atâtea exemple demne de urmat, sunt sigur că vom reuși să realizăm o dezvoltare reală și la Botoșani! (Video)

astăzi, 21:22
41

Domnul Bolojan, timp de ani de zile, a oferit Oradiei și județului Bihor un model de administrație publică, eficiență și investiții durabile. În scurta mea vizită în județul Biho...

Sucevean condamnat pentru distrugere, încarcerat în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 19:16
55

În cursul zilei de sâmbătă, 18.05.2024, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Dărmănești în timp ce patrulau pe raza satului Călinești, comuna Dărmănești din Suceava, &i...