„Big Brother'” într-o comună din Botoșani: Zeci de camere de supraveghere înregistrează tot ce mișcă în zonă

„Big Brother'” într-o comună din Botoșani: Zeci de camere de supraveghere înregistrează tot ce mișcă în zonă

Primarul unei comune din Botoşani le-a pus gând rău hoţilor. A montat 65 de camere de supraveghere în zonele cheie ale localităţii.

Edilul este tare mândru de sistemul său „Big Brother" şi speră ca hoţiile şi scandalurile din comună să rămână de domeniul trecutului, acum că cetăţenii se ştiu supravegheaţi.

Florin Bulgaru - primar Răchiți: Mici accidente de orice fel, să spunem rutiere cu fuga de la locul faptei. Erau anumite zone în care se arunca gunoi. Abandonul animalelor, a câinilor fără stăpân. Şi mici furtişaguri, de ce nu?

Acum, însă, 65 de camere de supraveghere înregistrează tot ce mişcă în localitate.

Florin Bulgaru - primar Răchiți: Cişmea, grădiniţă. Asta este grădiniţa de la cişmea.

Iar la aceste imagini au acces şi localnicii.

Cei care vin la Primărie cu diferite treburi pot să vadă în timp real ce se întâmplă în localitatea lor, imaginile de pe camerele de supraveghere sunt proiectate pe acest ecran aflat în holul instituției.

Deși sistemul de monitorizare este implementat de puțin timp, rezultatele au și început să apară.

Localnicii sunt mulţumiţi de această investiţie, notează Observator TV.  Pentru acest sistem, edilul a investit 300.000 de lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani FCSB 0-2! Eliminați din Cupa României!

Joi, 8 Decembrie 2022
93

FC Botoșani a părăsit Cupa României, fiind pe penultimul loc al grupei B. Adversara de azi, FCSB, părăsește de asemenea competiția. UTA Arad și CS Mioveni sunt echipele ce merg mai depar...

Alexandra Huțu: „35 de proiecte privind modernizarea sistemelor de iluminat public au fost aprobate de Administrația Fondului pentru Mediu și vor primi finanțare în sumă totală de 40.890.281 lei”

Joi, 8 Decembrie 2022
128

Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a publicat în această seară lista unităților administrativ-teritoriale care vor primi finanțare pentru proiectele depuse în anul 2021 î...

În anumite situații, șoferilor ce depășesc cu mult limita de viteză li se va putea confisca mașina (proiect)

Joi, 8 Decembrie 2022
142

În cazul în care depășesc cu mai mult de 100 de km/h viteza legală pe un sector de drum, șoferii vor rămâne fără permisul de conducere și certificatul de înma...