„Big Brother'” într-o comună din Botoșani: Zeci de camere de supraveghere înregistrează tot ce mișcă în zonă

„Big Brother'” într-o comună din Botoșani: Zeci de camere de supraveghere înregistrează tot ce mișcă în zonă

Primarul unei comune din Botoşani le-a pus gând rău hoţilor. A montat 65 de camere de supraveghere în zonele cheie ale localităţii.

Edilul este tare mândru de sistemul său „Big Brother" şi speră ca hoţiile şi scandalurile din comună să rămână de domeniul trecutului, acum că cetăţenii se ştiu supravegheaţi.

Florin Bulgaru - primar Răchiți: Mici accidente de orice fel, să spunem rutiere cu fuga de la locul faptei. Erau anumite zone în care se arunca gunoi. Abandonul animalelor, a câinilor fără stăpân. Şi mici furtişaguri, de ce nu?

Acum, însă, 65 de camere de supraveghere înregistrează tot ce mişcă în localitate.

Florin Bulgaru - primar Răchiți: Cişmea, grădiniţă. Asta este grădiniţa de la cişmea.

Iar la aceste imagini au acces şi localnicii.

Cei care vin la Primărie cu diferite treburi pot să vadă în timp real ce se întâmplă în localitatea lor, imaginile de pe camerele de supraveghere sunt proiectate pe acest ecran aflat în holul instituției.

Deși sistemul de monitorizare este implementat de puțin timp, rezultatele au și început să apară.

Localnicii sunt mulţumiţi de această investiţie, notează Observator TV.  Pentru acest sistem, edilul a investit 300.000 de lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
330

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
563

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
166

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...