Bătrână trimisă în stare critică la Iași, cu arsuri grave. Casa acesteia a ars în totalitate azi-noapte

Bătrână trimisă în stare critică la Iași, cu arsuri grave. Casa acesteia a ars în totalitate azi-noapte

O femeie de 86 de ani din Darabani a fost trimisă, vineri dimineață, la Iași, din cauza unor arsuri grave suferite în urma unui incendiu, în noaptea de joi spre vineri.

Potrivit reprezentanților ISU, bunurile din locuință au luat foc de la o lumânare aprinsă uitată lângă materiale combustibile. 

Pompierii militari au fost solicitați să stingă incendiul puțin înainte de ora 02.00. La fața locului s-au deplasat un echipaj din cadrul Punctului de Lucru Darabani și pompierii voluntari din oraș, dar și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță. La sosirea forțelor de intervenție, ardea întreaga locuință. Proprietara a fost scoasă din casă înainte ca pompierii să ajungă la fața locului, fiind t preluată și transportată la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate de către echipajul SAJ. 

Pompierii au înlăturat pericolul de explozie, din casa cuprinsă de flăcări fiind scoasă o butelie.     

Incendiul a fost stins în limitele găsite. Valoarea pagubelor a fost estimată la cca. 25.000 de lei. S-au salvat și protejat bunuri materiale în valoare de cca. 35000 lei.

Bătrâna a fost mai întâi transportată la Dorohoi, iar de acolo preluată cu ambulanță cu medic și transportată direct la Iași, din cauza stării grave în care era, aceasta fiind diagnosticată cu arsuri de gradele II și III pe față, un umăr și un braț.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

E prima dată când s-a întâmplat așa ceva: Pacient cu AVC transferat cu elicopterul de la Cluj la Suceava pentru a fi salvat!

astăzi, 15:25
486

La Spitalul Clinic Județean de Urgență Suceava a fost transferat de la Cluj Napoca un pacient cu AVC, fiind prima solicitare de acest fel de la un centru universitar.Potrivit purtătorului de c...

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
356

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
341

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....