Bărbatul dispărut duminică în apele Prutului a fost găsit

Bărbatul dispărut duminică în apele Prutului a fost găsit

Bărbatul dispărut duminică în apele Prutului, pentru care s-au mobilizat pompieri din două județe, Botoșani și Neamț, timp de patru zile, a fost găsit astăzi, la aproximativ doi kilometri de locul de unde se afla la pescuit.

Evenimentul nefericit a avut loc în localitatea Horodiștea, comuna Păltiniș, iar oficialitățile au fost alarmate duminică dimineață, după ce prietenii cu care se afla la pescuit au explicat polițiștilor că prietenul lor a dispărut, cel mai probabil luat de ape.

Trupul bărbatului, care era din Dorohoi, și avea vârsta de 38 de ani, se afla la aproximativ 5 metri de mal, dar la mai mult de 2 kilometri de locul de pescuit.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
268

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
317

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
252

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...