Bărbatul care și-ar fi agresat și hărțuit o fostă angajată, plasat sub control judiciar

Bărbatul care și-ar fi agresat și hărțuit o fostă angajată, plasat sub control judiciar

Bărbatul de 45 de ani, din municipiul Botoşani, care și-a agresat și hărțuit o fostă angajată, a fost plasat sub control judiciar, pentru 60 de zile, după ce Tribunalul din Botoșani și-a însușit, miercuri, propunerea de măsură preventivă a organelor de anchetă.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit faptul că în perioada ianuarie –februarie a.c. acesta a urmărit o tânără de 20 de ani din localitatea Curteşti, în repetate rânduri, fără drept şi fără a avea un inters legitim, cauzându-i acesteia o stare de temere.

Ulterior, în timp ce victima se afla în incinta unui centru comercial din municipiul Botoşani şi apoi la societatea comercială unde îşi desfăşura activitatea profesională, bărbatul i-a  adresat ameninţări cu acte de violenţă şi a lovit-o în zona spatelui.

Cu ocazia cercetărilor a rezultat că activitatea infracţională a fost săvârşită în scopul răzbunării faţă de persoana vătămată, întrucât aceasta, în calitate de fostă angajată a societăţii pe care o administrează bărbatul, a formulat împotriva lui o reclamaţie în urma căreia acesta a primit o sancţiune contravenţională în cuantum de 20.000 de lei”, a precizat inspectorul Maria Carp, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi hărţuire, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
309

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
447

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
576

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...