Bărbat prins drogat la volanul unei mașini neînmatriculate, după ce a încercat să fugă de polițiști

Bărbat prins drogat la volanul unei mașini neînmatriculate, după ce a încercat să fugă de polițiști

La data de 2 iulie 2022, polițiștii din cadrul Biroului Rutier în timp ce se aflau pe Calea Națională, acționând în cadrul raziei organizată pentru prevenirea accidentelor rutiere care au ca principală cauză consumul de alcool și droguri la volan, au observat un autoturism, al cărui conducător auto a frânat brusc și a schimbat direcția de mers, apoi a oprit autovehiculul, a părăsit locul șoferului și a încercat să fugă, însă a fost prins și imobilizat de către polițiștii rutieri.

A fost stabilită identitatea acestuia, în persoana unui tânăr de 31 de ani, din municipiul Botoșani, ulterior, a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv pentru substanța Canabis.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că autoturismul pe care îl conducea avea autorizația de circulație provizorie expirată din luna ianuarie 2022.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influența substanțelor psihoactive și conducere a unui autovehicul neînmatriculat”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Campioana mondială și europeană în canotaj, a Botoșaniului: „Consider că nu eu am ales acest sport, ci el m-a ales pe mine” (fotogalerie)

Vineri, 29 Septembrie 2023
2631

Manuela Lungu are 20 de ani și este din comuna Coțușca, județul Botoșani. În prezent este studentă în primul an la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universități...

Angajați neplătiți patru luni de zile la o firmă din Botoșani. Șefa ITM: „Ne tot vin sesizări în acest sens” (video)

Vineri, 29 Septembrie 2023
1487

Angajații unei firme din domeniul construcțiilor de mașini au muncit, timp de patru luni de zile, fără să își primească salariile, informează Daniela Lozneanu, șefa Inspectoratului Ter...

Șefa ITM trage un semnal de alarmă către societățile care cazează și îngrijesc bătrâni: „Nu poți oferi servicii de calitate doar cu practicanți și voluntari” (video)

Vineri, 29 Septembrie 2023
342

Daniela Lozneanu, șefa Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) din Botoșani trage un semnal de alarmă cu privire la personalul centrelor destinate cazării și îngrijirii bătrânilor...