Bărbat fugit din spital, internat cu Poliția

Bărbat fugit din spital, internat cu Poliția

În data de 21.03.2023, în conformitate cu atribuțiile reglementate de Legea nr. 155/2010, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine publică au desfășurat activități pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță pe raza municipiului Botoșani.

Patrula pedestră repartizată în Centrul Istoric a atentionat mai multe persoane cu privire la respectarea normelor de gospodărire, înfrumuseţare, păstrare a ordinii şi curăţeniei in localitate potrivit H.C.L. nr. 355/2011, acestea fiind surprinse când intenționau să arunce diverse ambalaje pe jos.

În jurul orei 20:50, o patrulă a intervenit în zona Bisericii Sf. Ilie, unde a fost identificat numitul H.F., persoană cu tulburări de comportament, care părăsise unitatea spitalicească fără acordul cadrelor medicale. Având în vedere aspectele constatate, împreună cu reprezentanți ai I.P.J. au fost întreprinse demersurile necesare pentru predarea persoanei, unității medicale.  

Pe durata activităților, au fost constatate fapte contravenționale, fiind încheiat un număr de 3 procese verbale cu amendă în cuantum total de 800 lei, conform prevederilor H.C.L. nr. 355/2011, și două sancțiuni contravenționale potrivit Legii nr. 61/1991.

(Comunicat de Poliția Locală)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

astăzi, 20:13
80

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

astăzi, 19:43
167

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

astăzi, 19:17
88

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...