Bărbat fugit din spital, internat cu Poliția

Bărbat fugit din spital, internat cu Poliția

În data de 21.03.2023, în conformitate cu atribuțiile reglementate de Legea nr. 155/2010, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine publică au desfășurat activități pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță pe raza municipiului Botoșani.

Patrula pedestră repartizată în Centrul Istoric a atentionat mai multe persoane cu privire la respectarea normelor de gospodărire, înfrumuseţare, păstrare a ordinii şi curăţeniei in localitate potrivit H.C.L. nr. 355/2011, acestea fiind surprinse când intenționau să arunce diverse ambalaje pe jos.

În jurul orei 20:50, o patrulă a intervenit în zona Bisericii Sf. Ilie, unde a fost identificat numitul H.F., persoană cu tulburări de comportament, care părăsise unitatea spitalicească fără acordul cadrelor medicale. Având în vedere aspectele constatate, împreună cu reprezentanți ai I.P.J. au fost întreprinse demersurile necesare pentru predarea persoanei, unității medicale.  

Pe durata activităților, au fost constatate fapte contravenționale, fiind încheiat un număr de 3 procese verbale cu amendă în cuantum total de 800 lei, conform prevederilor H.C.L. nr. 355/2011, și două sancțiuni contravenționale potrivit Legii nr. 61/1991.

(Comunicat de Poliția Locală)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mircea Oprea: Cauze nobile servite prost

Marţi, 27 Februarie 2024
50

Proiectul ”Eminescu - o cultură, o rută”, împărțit cu orașul Bălți, ar fi avut menirea dezvoltării ”structurii turistice cu un nou traseu turistic cultural transfrontal...

Autoritățile locale din Coșula, evaluate în privința modului de gestionare a unei situații de urgență

Marţi, 27 Februarie 2024
66

Un nou exercițiu de verificare a modului de gestionare a unei situații de urgență de către autoritățile locale, până la sosirea pompierilor militari, s-a desfășurat, astăzi, la Coșul...

Botoșaniul are mai mulți șomeri decât luna trecută: aproape 1000 de botoșăneni de peste 55 de ani nu au un loc de muncă!

Marţi, 27 Februarie 2024
67

 La sfârșitul lunii ianuarie 2024, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani erau înregistrați 3.792 șomeri( din care 1.799 femei), r...