Bărbat anchetat după ce a încercat să facă un bine

Bărbat anchetat după ce a încercat să facă un bine

Polițiștii din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări cu privire la un cetățean din Republica Moldova, care s-a prezentat, luni, la volanul unui microbuz, fără a deține un permis de conducere corespunzător categoriei respective, informează Inspectoratul Teritorial al Poliției de Frontieră (ITPF) din Iași.

Potrivit sursei citate, acesta conducea un ansamblu auto format dintr-un microbuz și o autoplatformă, înmatriculate în Republica Moldova, însă în timpul controlului a prezentat permisul de conducere valabil pentru categoria B, necorespunzător.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că avea cunoștință despre faptul că nu avea dreptul să conducă ansamblul auto, dar, deoarece al doilea șofer al microbuzului era obosit, s-a oferit să urce la volan pentru a ajunge mai repede în Republica Moldova”, a precizat comisarul Minodora Răcnea, purtătorul de cuvânt al ITPF Iași.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv.

 

Spune-ne opinia ta