Autoturism blindat cu ţigarete de contrabandă, oprit în vama Stânca

Autoturism blindat cu ţigarete de contrabandă, oprit în vama Stânca

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca, împreună cu lucrători vamali au descoperit cantitatea totală de 2.900 ţigarete, de provenienţă duty free, pe care un bărbat intenţiona să o introducă ilegal în România.

Bărbatul, în vârstă de 35 de ani, s-a prezentat, joi, în jurul orei 18:30, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași, pentru efectuarea formalităților de control, pe sensul de intrare în România, conducând un autoturism înmatriculat în România.

Deoarece existau suspiciuni cu privire la bunurile transportate în autoturism, oamenii legii au solicitat efectuarea unui control amănunţit.

„În urma controlului, efectuat de către echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali, sub mocheta dintre scaunele din faţă şi în bord au fost descoperite, în vederea sustragerii de la controlul vamal, 2.900 de ţigarete de provenienţă Duty Free, în valoare de 725 lei, care au fost ridicate de către autoritatea vamală în vederea confiscării”, a precizat Minodora Răcnea, purtător de cuvânt în cadrul S.T.P.F. Botoșani.

Totodată, persoana în cauză a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare totală de 5.000 lei.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Circ politic în ședința de CL, s-a lăsat și cu jigniri. Primar: „Pietrele mai lipsesc și crucea...” (foto, video)

Joi, 28 Martie 2024
704

În prag de campanie electorală politicienii nu mai țin cont de nimic. Ședința de Consiliul Local a Primăriei municipiului Botoșani din cursul zilei de joi, 28 martie 2024, s-a lăsat cu o ...

Calvar pentru șoferi pe strada Pacea, consilier nemulțumit de... asfaltare (foto, video)

Joi, 28 Martie 2024
493

În plenul ședinței de Consiliul Local de luna trecută, consilierul Maxim Maricel s-a declarat nemulțumit de faptul că nu intervine nimeni pe strada Pacea, acolo unde șoferii se „chin...

Zilele municipiului Botoșani sub semnul întrebării, consilierii nu au votat proiectul: „A picat, clar. Bucurați-vă” (foto, video)

Joi, 28 Martie 2024
359

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului USR – Filiala Botoșani, a avut o interpelare în acest sens, punând spre dezbatere un amendament la acest proiect.„N...