Armă ridicată în timpul cercetărilor pentru omor calificat și tentativă la omor la Corlăteni

Armă ridicată în timpul cercetărilor pentru omor calificat și tentativă la omor la Corlăteni

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și a specialiștilor criminaliști, au pus în executare, ieri, patru mandate de percheziție domicilară, la locuințele a patru bărbați, care în prezent se află deja în stare de arest preventiv.

Acest lucru după ce polițiștii au început efectuarea cercetărilor privind infracțiunile de omor calificat și tentativă la omor.

Cu ocazia perchezițiilor, la locațiile vizate, de pe raza comunei Corlăteni, au fost identificate și ridicate în vederea continuării cercetărilor, mai multe mijloace materiale de probă, respectiv topoare, bâte și alte bunuri susceptibile a proveni din activități infracționale. 

De asemenea, de la locuința uneia dintre persoanele implicate,  a fost identificat și ridicat un pistol, neletal, calibru 9 mm, dintre cele supuse autorizării, împreună cu trei cutii de muniție, deținute fără documente legale”, au anunțat polițiștii de la Botoșani.

În continuare se efectuează cercetări atât pentru infracțiunile de omor calificat și tentativă la omor, precum și pentru infracțiunea de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, urmând ca în funcție de rezultatele acestora să se dispună măsuri legale, au mai adăugat polițiștii botoșăneni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
299

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
326

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
198

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...