Apel umanitar. Un tânăr cu suflet de aur are nevoie de sprijinul semenilor, după ce a fost diagnosticat cu tumoră pe creier (fotogalerie)

Apel umanitar. Un tânăr cu suflet de aur are nevoie de sprijinul semenilor, după ce a fost diagnosticat cu tumoră pe creier (fotogalerie)

Andrei este un simplu tânăr, din satul Străteni, comuna Lozna, județul Botoșani, care la vârsta de 19 ani a dorit să plece în străinătate, împreună cu sora sa, pentru un viitor mai bun și a-și ajuta părinții. Tatăl are o pensie mică, iar mama acestora are vederea afectată în totalitate la un ochi.

După doar câteva luni de muncă, Andrei a început să aibă dureri de cap de nedescris, tulburări de vedere și de echilibru. Din aceste motive, au deschis să se întoarcă acasă, pentru a începe investigațiile medicale.

Astfel, tânărul a fost diagnosticat, la doar 19 ani, cu tumoră malignă la creier de gradul III – IV. Tânărul a fost operat de urgență la Spitalului „Bagdasar Arsenie” din București, unde a stat aproape o lună în unitatea sanitară pentru a se recupera după operație. Alături de el a fost mama acestuia, care l-a vegheat zi și noapte.

„După intervenția chirurgicală de extirpare tumorală a rămas cu pareză pe partea stângă, tub drenaj cu valvă pentru hidrocefalie, are dificultăți de vorbire, nu se deplasează deloc, fiind imobilizat la pat cu pampers mărimea M și cu probleme de glutiție”, a precizat Simona Elena, președinta Asociației „Simona Elena și Voluntarii”, cea care a aflat de situația lui Andrei.

Tânărul este îngrijit constant de către sora și mama lui. Acesta urmează să efectueze 10 ședințe de radioterapie la Institutul Regional de Oncologie (IRO) din Iași, pentru un tratament complet.

Andrei a plecat astăzi dimineață (n.r. 4 octombrie 2022) la Iași, pentru a începe cele 10 ședințe de Radioterapie, însă are nevoie de ajutorul semenilor. Fiind o familie modestă, aceștia nu își permit să acopere toate cheltuielile cu transportul, investigațiile și tratamentul necesar lui Andrei.

„Sora și părinții lui sunt speriați si disperați că nu vor avea bănuții necesari și nu-l vor putea salva pe Andrei la timp. Nu le rămâne decât să se roage ca bunul  Dumnezeu să lucreze la inimile oamenilor si să se îndure să-i ajute in umila lor nevoie”, a spus Simona Elena.

Andrei ar mai avea nevoie și de pampers pentru adulți, mărimea M.

Modalități de a dona:

Banca Transilvania

EUR: RO09BTRLEURCRT0CI7058701

RON: RO62BTRLRONCRT0CI7058701

Cod BIC/SWIFT: BTRLRO22

Cont deschis pe numele surorii lui Andrei:

Ciubotariu Schiopu Larisa Madalina

Sau Banca Transilvania

Denumire entitate:

Asociația Umanitara Simona Elena si Voluntarii

Cod de înregistrare fiscală: 43787730

IBAN RON: RO06BTRLRONCRT0587762901

IBAN EUR:

RO53BTRLEURCRT0587762901

IBAN GBP:

RO11BTRLGBPCRT0587762901

Cod BIC/SWIFT: BTRLRO22

Cu mențiunea ANDREI

PAYPAL

https://www.paypal.me/SEVSimonaElena

REVOLUT: 0757139794

Relații la telefon:

0736790440 Mădălina (sora)

0756630084 Lăcrămioara (Mama)

0040757139794 Asociația Umanitara Simona Elena si Voluntarii.









 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul șef al Poliției Locale este oficial membru ATOP Botoșani! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
804

Lucian Deleanu este noul director executiv al Poliției Locale, funcție pe care o exercită cu caracter temporar până când postul va fi scos la concurs. Acesta ocupa funcția de șef Ser...

Circ politic în ședința de CL la Botoșani, Cosmin Andrei deranjat de limbajul unui consilier. „Mai vociferează colegii mei din partea dreaptă...” (video)

Joi, 25 Aprilie 2024
1311

Joi, 25 aprilie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local a Primăriei municipiului Botoșani. Lupta electorală care bate la ușă i-a făcut pe aleșii locali să se trezească din scaune ...

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
526

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...