Alarmă în Italia: Prea mulți români aleg să se sinucidă. Ieri, o femeie s-a aruncat într-o prăpastie!

Alarmă în Italia: Prea mulți români aleg să se sinucidă. Ieri, o femeie s-a aruncat într-o prăpastie!

"Ce se întâmplă cu noi, oameni buni? Nu trece o zi fără ca un român să se sinucidă în Italia!", scria zilele trecute o româncă, după ce un tânăr în vârstă de 29 de ani s-a spânzurat la Torino de un copac de pe marginea unui bulevard aglomerat. Corpul românului atârna printre ramurile și frunzele arborelui, fiind cu greu observat de un trecător în cele din urmă. Se întâmpla pe 13 iulie.

A doua zi, pe 14 iulie, un nou caz de sinucidere la Ancona. Tot un tânăr român, în vârstă de 31 de ani de această dată, alegea să își pună capăt vieții. S-a spânzurat cu o funie de un copac, în Parcul Belvedere din Posatora. Tragica descoperire a avut loc la ora 6:00 dimineața. Corpul tânărului nostru conațional era în zona rezervată câinilor a parcului Belvedere și a fost descoperit de un trecător care a chemat imediat ajutoare. Au sosit la fața locului operatorii sanitari de la 118 dar, din păcate, tânărul era deja mort.

Ieri, 15 iulie, moartea năpraznică a unei femei a căzut ca un trăsnet: s-a aruncat în gol de pe marginea unei prăpăstii! Femeia de naționalitate română, A.M., 49 de ani, a murit ieri, 15 iulie, la Campli, provincia Teramo, în Abruzzo, după ce a căzut de pe o stâncă, de la o înălțime de aproximativ 10 metri, relatează primadanoi. Se presupune că femeia s-a sinucis, arată Rotalianul.com. Potrivit primelor reconstituiri făcute de poliția locală, femeia româncă locuia în localitatea Sant’Onofrio și de ieri dimineață era de negăsit. S-a constatat că pe la ora 12:00 românca s-a urcat pe balustrada de pe marginea prăpastiei împădurite de la marginea localității și s-a aruncat în gol. Lucrurile femeii au fost găsite în apropierea locului de unde s-a aruncat. Recuperarea trupului neînsuflețit a fost extrem de dificilă din cauza terenului accidentat.

Personalul medical care a sosit la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața conaționalei noastre. Pompierul care a coborât în râpă și a ajuns primul la corpul femeii românce spune că era deja moartă în momentul când a fost găsită. Ulterior, corpul a fost recuperat cu dificultate și transportat la morga Spitalului Mazzini din Teramo, unde a fost pus la dispoziția autorităților judiciare, mai scrie sursa citată.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai mulți elevi din Botoșani au testat ochelarii care simulează consumul de droguri! (foto)

astăzi, 17:12
1

În această săptămână, reprezentanții Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog (CPECA) Botoșani din cadrul Agenției Naționale Antidrog au desfășurat la Seminarul T...

O ceartă între două profesoare de la o școală din apropiere de Botoșani s-a încheiat la spital: „S-a izbit pe jos ca și cum aș fi împins-o eu”

astăzi, 16:03
646

Două profesoare de la Școala Gimnazială Zamostea din Suceava se acuză reciproc de loviri. Conflictul ar fi pornit după ce una dintre ele, care este directoarea școlii, nu ar fi lăsat-o pe coleg...

Posturi de medici scoase la concurs de cea mai mare unitate sanitară din Botoșani!

astăzi, 12:22
442

Spitalul Județean de Urgență „Mavromati” din Botoșani anunță scoaterea la concurs a mai multor posturi vacante de medic.Este vorba despre un post cu normă întreagă de med...