A căzut de pe scaun și a făcut atac cerebral

A căzut de pe scaun și a făcut atac cerebral

Un bărbat de 40 de ani, din Copălău, a ajuns la spital după ce a căzut de pe scaun. Deşi distanţa de la care acesta a căzut este una aproape nesemificativă, starea în care a ajuns la spital i-a uimit şi pe medici.

Incidentul a avut loc chiar la domiciliul bărbatului, acesta luând masa șii consumând un pahar de vin. La un moment dat, bărbatul a ameţit, s-a dezechilibrat şi a căzut de pe scaunul pe care stătea, însă a căzut în cel mai nefericit mod, lovindu-se puternic la cap.

Un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă a fost solicitat la faţa locului de către membrii familiei. Bărbatul a primit primul ajutor, după care a fost transportat la spital.

Supus unui examen la computerul tomograf, acesta a fost diagnosticat cu un traumatism cranian, dar şi cu accident vascular cerebral, cadrele medicale punând afecțiunile pe seama căderii de pe scaun. Ulterior, acesta a fost internat pe secţia de neurochirurgie, pentru a fi ţinut sub tratament şi observaţie. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
15

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
93

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
23

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...