9 ani de la înființarea Asociației „Salvează o Inimă”. Nouă ani de bucurii și vieți salvate

Duminică, 12 decembrie, se împlinesc nouă ani de la înființarea Asociației „Salvează o Inimă”, transmite președintele Asociației, Vlad Plăcintă.

Asociația „Salvează o inimă” a fost înființată pe data de 12 decembrie 2012, de prăznuirea Sfântului Ierarh Spiridon făcătorul de minunii.

„Nu sunt cuvinte ca să le mulțumesc tuturor celor care s-au alăturat în cei 9 ani de activitate. Colaboratori, donatori, jurnaliști, specialiști în IT și marketing, influenceri, cei care au transmis măcar un gând bun și nenumăraților oameni care s-au rugat, s-au bucurat alături de noi și au plâns atunci când am pierdut lupta împotriva unor boli foarte grave. Nu în ultimul rând le mulțumesc celor care au apelat cu toată încrederea pentru a fi sprijiniți financiar”, declară Vlad Plăcintă într-o postare pe pagina sa de Facebook.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Părintele Ioan Alupoaiei, condus pe ultimul drum de ziua preotesei sale! ÎPS Teofan: „Poate Părintele Ioan era deja pregătit pentru veșnicie” (foto, video)

astăzi, 15:21

Comunitatea creștină și-a luat rămas bun de la unul dintre cei mai iubiți și apreciați preoți din municipiul Botoșani. Peste 300 de botoșăneni au venit la Biserica „Izvorul Tămăduir...

Noul prefect de Botoșani a depus jurământul de credință. Nechifor: „Îmi doresc să nu vă înșel așteptările” (foto, video)

Friday, 13 September 2024

Decizia de a-l numi în funcția de prefect al județului Botoșani pe Dan Nechifor a fost luată în ședința de Guvern care a avut loc miercuri, 11 septembrie 2024. La două zile de la nu...

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani deschide stagiunea cu o premieră: L.M.A., spectacol cu, pentru și despre adolescenți! (foto, video)

Thursday, 12 September 2024

Este vorba despre „L.M.A.” de Selma Dragoș, în regia Deliei Gavlițchi. Regia artistică: Delia Gavlițchi, Scenografia: Tȕnde Tomos, Coregrafia: Victoria Bucun, Sound design: Adri...