Testare gratuită pentru depistarea hepatitei în localitățile Lunca și Zlătunoaia

Testare gratuită pentru depistarea hepatitei în localitățile Lunca și Zlătunoaia

Locuitorii comunei Lunca din judeţul Botoşani vor beneficia de analize gratuite pentru depistarea hepatitei.

Sătenii vor fi testaţi pe 16 februarie, de la ora 09:00, la Căminul cultural din Lunca şi de la ora 12:00 la căminul cultural din Zlătunoaia, scrie radioiași.ro.

Acţiunea este posibilă datorită unei colaborări dintre primăria din localitate, UMF Iaşi, Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi şi Asociaţia Română Anti-Sida.

Testările au ca scop depistarea precoce a hepatitelor virale B/D şi A şi îndrumarea pacienţilor spre tratament dacă sunt depistaţi cu boli hepatice, infecţii virale cu virusuri hepatice.

Cei care vor să se testeze trebuie să aibă cartea de identitate asupra lor, iar programările se fac la numărul de telefon 0741290307 sau 0231573811.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
106

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
641

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
224

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...