Starea lui Lucian este în continuare gravă, prietenii se mobilizează pentru a-l readuce la viață!

Victimă a unui grav accident rutier petrecut în sensul giratoriu de la Târgu Frumos, botoșăneanul se luptă pentru a supraviețui.

Starea lui Lucian este în continuare gravă, prietenii se mobilizează pentru a-l readuce la viață!

În dimineața zilei de 30 noiembrie, Lucian Liciu a suferit un anevrism cerebral în timp ce se afla la volanul mașinii sale. Autoturismul pe care îl conducea a izbit din spate o autoutiliară, în urma impactului flăcările cuprinzându-i mașina.

Lucian Liciu se află în prezent în stare gravă la Spitalul ”Sf. Spiridon” din Iași, cu multiple traumatisme și arsuri.

La aproape două săptămâni de la teribilul accident, starea lui Lucian este stabilă, însă fără multe schimbări. Botoșăneanul a suferit încă o intervenție în urma căreia i s-au luat grefe de piele pentru zonele arse. Potrivit informațiilor furnizate de către cei care îi urmăresc starea de sănătate, tensiunea și saturația de oxigen sunt bune, însă rămâne în continuare intubat și sedat, în stare foarte gravă.

Prietenii au început demersurile înființării unei asociații care va purta numele Lucian Liciu, prin intermediul căreia tânărul să poată fi susținut financiar, recuperarea fiind de durată.

În Iași sunt anunțate mai multe evenimente caritabile, banii obținuți fiind direcționați pentru tratament și recuperare.

Pentru cei care vor să ajute, este disponibil un cont deschis pe numele soției lui Lucian:

Liciu Ana-Corina - RO33BTRLRONCRT0CE8014201

Originar din Botoșani, unde a copilărit și a urmat școala, Lucian Liciu trăiește în Iași, unde este un îndrăgit instructor de înot și zumba. El s-a implicat activ în decursul anilor într-o mulțime de campanii umanitare.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 18:04
427

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

astăzi, 17:52
258

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
70

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...