Mărturisirea unui tânăr medic de pe Secția de Oncologie: „Toate cazurile te marchează prin ceva, în special tinerii care au început să fie tot mai mulți” (video)

Mărturisirea unui tânăr medic de pe Secția de Oncologie: „Toate cazurile te marchează prin ceva, în special tinerii care au început să fie tot mai mulți” (video)

Adriana Nițescu este medic pe Secția de Oncologie a Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, din luna noiembrie a anului 2020.

Cadrul medical a declarat în cadrul unei conferințe de presă că, toate cazurile pe care le-a întâlnit până acum au marcat-o prin ceva, în special tinerii diagnosticați cu cancer și de la un timp sunt în număr tot mai mare.

„În măsură, toate cazurile te marchează prin ceva, în special tinerii care au început să fie tot mai mulți. Fiecare pacient are ceva particular”, a declarat Adriana Anițescu, medic oncolog pe Secția de Oncologie a Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani.

Dr. Adriana Anițescu și-a făcut rezidențiatul la Iași la Institutul Regional de Oncologie (IRO), iar de doi ani de zile profesează la Botoșani, în orașul natal.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Noul șef al Poliției Locale este oficial membru ATOP Botoșani! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
650

Lucian Deleanu este noul director executiv al Poliției Locale, funcție pe care o exercită cu caracter temporar până când postul va fi scos la concurs. Acesta ocupa funcția de șef Ser...

Circ politic în ședința de CL la Botoșani, Cosmin Andrei deranjat de limbajul unui consilier. „Mai vociferează colegii mei din partea dreaptă...” (video)

Joi, 25 Aprilie 2024
985

Joi, 25 aprilie, a avut loc ședința ordinară a Consiliului Local a Primăriei municipiului Botoșani. Lupta electorală care bate la ușă i-a făcut pe aleșii locali să se trezească din scaune ...

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

Joi, 25 Aprilie 2024
451

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...