Mărturisirea unui tânăr medic de pe Secția de Oncologie: „Toate cazurile te marchează prin ceva, în special tinerii care au început să fie tot mai mulți” (video)

Mărturisirea unui tânăr medic de pe Secția de Oncologie: „Toate cazurile te marchează prin ceva, în special tinerii care au început să fie tot mai mulți” (video)

Adriana Nițescu este medic pe Secția de Oncologie a Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, din luna noiembrie a anului 2020.

Cadrul medical a declarat în cadrul unei conferințe de presă că, toate cazurile pe care le-a întâlnit până acum au marcat-o prin ceva, în special tinerii diagnosticați cu cancer și de la un timp sunt în număr tot mai mare.

„În măsură, toate cazurile te marchează prin ceva, în special tinerii care au început să fie tot mai mulți. Fiecare pacient are ceva particular”, a declarat Adriana Anițescu, medic oncolog pe Secția de Oncologie a Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani.

Dr. Adriana Anițescu și-a făcut rezidențiatul la Iași la Institutul Regional de Oncologie (IRO), iar de doi ani de zile profesează la Botoșani, în orașul natal.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Sute de oameni prezenți la înmormântarea Danielei Șfaițer pentru a o conduce pe ultimul drum (video)

Joi, 8 Decembrie 2022
4886

Sute de oameni au fost prezenți, joi, la Biserica „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Vorona, pentru a-și lua rămas bun de la Daniela Șfaițer, soția deținător...

Pompieri instruiți cum să intervină la accidentele în care sunt implicate mașini electrice sau care i-au foc în mers (fotogalerie)

Miercuri, 7 Decembrie 2022
265

Pompierii trebuie să țină pasul cu noua tehnologie, pentru reușita misiunilor încredințate și pentru a se întoarce sănătoși la familiile lor. Intervențiile la accidentele î...

Meteorologii au prelungit codul galben de ceață până la ora 23:00

Miercuri, 7 Decembrie 2022
150

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a prelungit codul galben de ceață până la ora 23:00. Pe drumurile din județul Botoșani, din această cauză, se va reduce vizibilitatea sub ...