Doliu în sănătatea botoșăneană: „Colegii aveau cuvinte de laudă la adresa ei... și pacienții o apreciau, și aparținătorii”

Și-a dedicat viața semenilor săi, însă nu s-a putut salva pe sine. Cristina-Iuliana s-a stins în urma unei suferințe trupești, dar a lăsat în urmă modelul unui om care a ars pentru aproapele său.

Cristina-Iuliana Siminiceanu a activat la secția de Psihiatrie a Spitalului Județean „Mavromati” în cadrul Centrului de Sănătate Mintală pe funcția de psiholog. A plecat la cele veșnice la doar 54 de ani din cauza unor probleme de sănătate grave.

O persoană respectabilă, profesionistă în domeniul psihologiei, ambițioasă. Colegii aveau cuvinte de laudă la adresa ei... și pacienții o apreciau, și aparținătorii, toată lumea”, a declarat pentru Știri.Botoșani.Ro dr. Bogdan Pârvu, medic psihiatru în cadrul Spitalului de Psihiatrie din Botoșani.Botoșăneanca lucra de mai bine de 10 ani la Spitalul de Psihiatrie.

Cei care au cunoscut-o vorbesc nu doar despre frumusețea ei sufletească, ci și despre pasiunea cu care și-a făcut meseria:

Îmi amintesc cu mult drag de tine, ai rămas în mintea mea așa cum ai fost în liceu..., o elevă sârguincioasă, liniștită, educată, cu mult suflet și pasiune pentru profesia aleasă... Drum lin, Cristina.... Dumnezeu să te aibă în pază. Condoleanțe familiei!”

Când murim suntem apreciați. Ce păcat! La cât stres e în sistem și o viată grea...”

Dumnezeu să o odihnească în pace!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campanie de informare a elevilor cu privire la normele de siguranță, desfășurată de jandarmi în Botoșani și în alte două localități!

Saturday, 7 September 2024

Activitatea s-a desfășurat în cadrul campaniei de informare „Școli în siguranță", premergătoare deschiderii anului școlar 2024 – 2025, și a constat în discu...

Transportul copiilor în mașină: Ce spune Codul Rutier!

Saturday, 7 September 2024

Dar, la fel de important, Codul Rutier stabilește de la ce vârstă au voie copiii în mașină, indiferent de locul pe care îl ocupă. Conform legii, copiii care nu au împli...

Valeriu Iftime: „Mergem înainte, la fel de hotărât!”

Saturday, 7 September 2024

Cam asta a fost reacția mea când am citit postarea doamnei Federovici, în care sunt acuzat de misoginism. Confuzie totală A trebuit să citesc de două ori ca să mă asigur că mintea n...