Consultații și ecografii gratuite pentru botoșăneni. Vezi când și unde vor avea loc

Consultații și ecografii gratuite pentru botoșăneni. Vezi când și unde vor avea loc

Botoșănenii care nu își permit o consultație la un medic specialist pot beneficia de o ecografie sau o consultație gratuită, efectuată de medici veniți din Târgu Mureș, Iași și Botoșani.

Proiectul, intitulat „Din grijă pentru tine”, va avea loc în zilele de 11 și 12 iunie, în intervalul orar 09:00 – 17:00, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiul Botoșani.

Cetățenii pot obține consultații gratuite la specialitățile cardiologie, gastroenterologie, obstetrică și ginecologie cu ecografie, chirurgie vasculară cu eco doppler venos, chirurgia tiroidei și endocrinologie cu ecografie tiroidiană și paratiroidelor, oftalmologie pentru copii și adulți, ecografie mamară, diabet și boli de nutriție, pneumologie, urologie, reumatologie, BFT, geriatrie, psihiatrie, medicină internă, dermatologie, medicină de familie pentru copii, ORL și audiologie, ecografii abdominopelvine, psihoterapie/consiliere psihologică, kinetoterapie, testare HPV, testare genetică gratuită, EKG gratuit, cursuri prim ajutor, consiliere stil de viață și nutriție, consiliere spirituală, educație de sănătate și igienă, activități educative cu copiii.

În funcție de tratamentul prescris rețetele vor fi eliberate compensate, de la medicul de familie.

Proiectul este organizat de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea, Consiliul Județean (CJ) din Botoșani și Primăria municipiului Botoșani.

Persoanele interesate se pot programa doar la o singură specialitate, începând cu data de 5 iunie, ora 08:00. Totuși, se vor putea face după dorința individuală a pacienților, fără programare în prealabil, test de glicemie, EKG, testare genetică, consiliere nutriție.

Cetățenii se pot înscrie la numărul de telefon 0373 810 810.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Circ politic în ședința de CL, s-a lăsat și cu jigniri. Primar: „Pietrele mai lipsesc și crucea...” (foto, video)

Joi, 28 Martie 2024
445

În prag de campanie electorală politicienii nu mai țin cont de nimic. Ședința de Consiliul Local a Primăriei municipiului Botoșani din cursul zilei de joi, 28 martie 2024, s-a lăsat cu o ...

Calvar pentru șoferi pe strada Pacea, consilier nemulțumit de... asfaltare (foto, video)

Joi, 28 Martie 2024
382

În plenul ședinței de Consiliul Local de luna trecută, consilierul Maxim Maricel s-a declarat nemulțumit de faptul că nu intervine nimeni pe strada Pacea, acolo unde șoferii se „chin...

Zilele municipiului Botoșani sub semnul întrebării, consilierii nu au votat proiectul: „A picat, clar. Bucurați-vă” (foto, video)

Joi, 28 Martie 2024
286

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului USR – Filiala Botoșani, a avut o interpelare în acest sens, punând spre dezbatere un amendament la acest proiect.„N...