Consultații și ecografii gratuite pentru botoșăneni. Vezi când și unde vor avea loc

Consultații și ecografii gratuite pentru botoșăneni. Vezi când și unde vor avea loc

Botoșănenii care nu își permit o consultație la un medic specialist pot beneficia de o ecografie sau o consultație gratuită, efectuată de medici veniți din Târgu Mureș, Iași și Botoșani.

Proiectul, intitulat „Din grijă pentru tine”, va avea loc în zilele de 11 și 12 iunie, în intervalul orar 09:00 – 17:00, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiul Botoșani.

Cetățenii pot obține consultații gratuite la specialitățile cardiologie, gastroenterologie, obstetrică și ginecologie cu ecografie, chirurgie vasculară cu eco doppler venos, chirurgia tiroidei și endocrinologie cu ecografie tiroidiană și paratiroidelor, oftalmologie pentru copii și adulți, ecografie mamară, diabet și boli de nutriție, pneumologie, urologie, reumatologie, BFT, geriatrie, psihiatrie, medicină internă, dermatologie, medicină de familie pentru copii, ORL și audiologie, ecografii abdominopelvine, psihoterapie/consiliere psihologică, kinetoterapie, testare HPV, testare genetică gratuită, EKG gratuit, cursuri prim ajutor, consiliere stil de viață și nutriție, consiliere spirituală, educație de sănătate și igienă, activități educative cu copiii.

În funcție de tratamentul prescris rețetele vor fi eliberate compensate, de la medicul de familie.

Proiectul este organizat de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea, Consiliul Județean (CJ) din Botoșani și Primăria municipiului Botoșani.

Persoanele interesate se pot programa doar la o singură specialitate, începând cu data de 5 iunie, ora 08:00. Totuși, se vor putea face după dorința individuală a pacienților, fără programare în prealabil, test de glicemie, EKG, testare genetică, consiliere nutriție.

Cetățenii se pot înscrie la numărul de telefon 0373 810 810.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Campioana mondială și europeană în canotaj, a Botoșaniului: „Consider că nu eu am ales acest sport, ci el m-a ales pe mine” (fotogalerie)

Vineri, 29 Septembrie 2023
2022

Manuela Lungu are 20 de ani și este din comuna Coțușca, județul Botoșani. În prezent este studentă în primul an la Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universități...

Angajați neplătiți patru luni de zile la o firmă din Botoșani. Șefa ITM: „Ne tot vin sesizări în acest sens” (video)

Vineri, 29 Septembrie 2023
1280

Angajații unei firme din domeniul construcțiilor de mașini au muncit, timp de patru luni de zile, fără să își primească salariile, informează Daniela Lozneanu, șefa Inspectoratului Ter...

Șefa ITM trage un semnal de alarmă către societățile care cazează și îngrijesc bătrâni: „Nu poți oferi servicii de calitate doar cu practicanți și voluntari” (video)

Vineri, 29 Septembrie 2023
328

Daniela Lozneanu, șefa Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) din Botoșani trage un semnal de alarmă cu privire la personalul centrelor destinate cazării și îngrijirii bătrânilor...