Cele mai multe decese de la startul epidemiei Covid-19 la Botoșani: cinci botoșăneni, din care trei femei!

Cele mai multe decese de la startul epidemiei Covid-19 la Botoșani: cinci botoșăneni, din care trei femei!

Autoritățile din Botoșani au raportat ieri, sâmbătă, cele mai multe decese cauzate de Covid - 19, de la începutul pandemiei.

În decurs de mai puțin de 24 de ore, medicii din Spitalul Județean de Urgență Botoșani au raportat cinci decese puse pe seama Covid-19, trei femei şi doi bărbaţi, cu vârste cuprinde între 55 şi 97 de ani.

Toți cei cinci erau internați în stare critică pe secția de reanimare, suferind de alte afecţiuni cronice care au fost agravate.

În total, în România, până astăzi, nu mai puțin de 1410 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat. 16 decese au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, din care cinci la Botoșani.

La Botoșani au fost înregistrate până astăzi 890 cazuri de infectare cu Covid-19, cu șase mai mult decât erau înregistrate ieri la aceeași oră, din care 668 au fost declarate vindecate.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inconștiență: Alcolemie record la un care botoșănean și-a luat soția de la spital

astăzi, 21:30
218

Trei maşini de poliţie au oprit în trafic un şofer botoşănean cu alcoolemie record. Incidentul a avut loc sâmbătă la amiază, când bărbatul de 44 de ani, a ieşit din curtea ...

VERSURI DIN STRADĂ: La teiul lui Eminescu. De Emilia-Paula Zagavei

astăzi, 21:00
61

O zi călduroasă și astăzi, dar se apropie răcoarea serii, așa că vă invităm să parcurgeți o nouă poezie ajunsă pe adresa de mail a redacției. Vă dorim lectură plăcută.***LA T...

(A) Comunicat presă: „Botoșani Shopping Center extinde parcarea centrului comercial la 620 de locuri de parcare”

astăzi, 18:52
474

Noi ne știm de 10 ani.Noi suntem Botoșani Shopping Center.Am livrat cel mai mare proiect comercial din municipiul Botoșani împreună cu partenerii noștri.Credem în dezvolta...