Bărbat atacat de un roi de albine!

Bărbat atacat de un roi de albine!

Un bărbat în vârstă de 55 de ani, din localitatea Unţeni, judeţul Botoşani, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost înţepat de mai multe albine.

Bărbatul a descoperit în grădina casei un roi de albine, la unul dintre copaci. Deşi nu le-a făcut nimic, când s-a apropiat zeci de albine au început să zboare.

Speriat, bărbatul a luat-o la fugă dar tot s-a ales cu mai multe înţepături. Din cauza durerilor, dar şi pentru că începuse să prezinte simptomele unui şoc anafilactic, acesta a sunat la 112, la locuinţa sa ajungând o ambulanţă.

„Pacientul prezenta înţepături în zona membrului inferior drept şi a toracelui posterior. A fost stabilizat, după care a rămas internat pentru supraveghere şi tratament în unitatea noastră câteva ore”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
773

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
75

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
299

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...