VIDEO: Cosmin Andrei, ales președintele organizației PSD din municipiul Botoșani. Rămâne candidatul partidului la Primărie

VIDEO: Cosmin Andrei, ales președintele organizației PSD din municipiul Botoșani. Rămâne candidatul partidului la Primărie

Primarul orașului Botoșani, Cosmin Andrei, a fost ales președinte al organizației municipale a PSD, în urma unor alegeri cu vot deschis la care au participat peste 240 de membri ai formațiunii politice locale. Secundul său administrativ, viceprimarul Bogdan Buhăianu, a ocupat poziția de prim-vicepreședinte.

Ambii edili au fost unicii candidați propuși pentru dobândirea funcțiilor interne de conducere.

„Vă mulțumesc frumos pentru votul de încredere pe care mi l-ați acordat și sper să vă reprezint în calitatea aceasta. Vreau să mulțumesc colegilor care au făcut posibil acest eveniment, a fost greu de organizat, le mulțumesc pentru efortul depus. Vă garantez că împreună vom avea rezultate extraordinare la toate cele patru rânduri de alegeri de anul viitor”, a afirmat Cosmin Andrei în fața colegilor de partid.

Noua structură de conducere a organizației PSD din municipiul Botoșani este alcătuită din șapte vicepreședinți: Călin Bosovici, Dan Deleanu, Dana Lăzăruc, Marian Murariu, Daniela Vicol, Andrei Turcoman și Bogdan Varasciuc. Ultimii doi din urmă sunt directorii societăților Modern Calor SA și Eltrans SA, aflate în subordinea Consiliului Local.

De asemenea, în funcția de secretar executiv a fost desemnat Gabriel Tănasă, directorul Urban Serv SA, companie acționată de autoritățile locale.

Niciunul dintre social-democrații prezenți nu a exprimat abținerea la vot sau împotrivire față de propunerile anunțate de președintele organizației județene PSD, Doina Federovici.

Lidera social-democraților a anunțat, de asemenea, că partidul îl menține pe Cosmin Andrei în viitoarea cursă pentru Primăria municipiului Botoșani.

„Din punctul meu de vedere, nu avem emoții pentru câștigarea Primăriei. Sunt ferm convinsă că vom câștiga și majoritatea în Consiliul Local, pentru că avem nevoie de această garanție să putem duce la bun sfârșit toate proiectele”, a precizat Doina Federovici.

La alegerile pentru desemnarea conducerii formațiunii PSD din municipiul Botoșani au participat parlamentarii Marius Budăi, Alexandra Huțu, Lucian Trufin și Dan Șlincu, subprefectul Paula Berențan, primarii Relu Tîrzioru și Angel Gheorghiu, consilieri locali, consilieri județeni și directori de instituții care fac parte din partid.

Cosmin Andrei a asigurat interimatul funcției de președinte al organizației municipale a PSD după demisia predecesorului Mihai Tincu.

 

 

 

Spune-ne opinia ta