Valeriu Iftime, PNL: „Stau și mă întreb: Totuși, cine a condus județul ăsta?” (Video)

„Dragi botoșăneni, am comandat un sondaj și am primit răspunsurile zilele astea și sunt destul de întristat.”

„Una din întrebări a fost direcția în care se îndraptă județul Botoșani, dacă este una bună sau greșită. Sigur că e neplăcut să afli că 80% dintre botoșăneni spun că direcția în care Botoșaniul se îndreaptă este una greșită. Explicații sunt și le știți cu toții: criza de la apă, de la sănătate, lipsa investițiilor, fabricile care s-au închis în ultimul timp.

Stau și mă întreb acum: Voi lua acest mandat de președinte la finalul acestei luni, dar stau și mă întreb, fără a arăta numaidecât că este un vinovat special: Totuși, cine a condus județul ăsta ?

În ultimii 10-15 ani a fost PSD-ul la putere, au făcut lucrurile astea împotriva noastră, oare? Forța politică care ne-a adus în situația asta în care 80 de procente dintre dumneavoastră spun că mergem într-o direcție sau suntem pe o direcție greșită spune prea mult despre incompetența structurală a PSD-ului de a crea locuri de muncă, de a stinge aceste crize mari de la apă, din energie, din toate domeniile în care, unde te duci, găsești un lucru care nu-i deloc pe placul nostru.

Sunt absolut convins că avem soluții și pentru asta, dar pentru a găsi soluții, vreau mai întâi să știți adevărata stare a județului nostru și vă garantez, dragi botoșăneni, că sunt soluții să ieșim de aici, doar că e nevoie de voi pentru a face o schimbare.

Din păcate, această politică de stânga nu poate crea locuri de muncă, nu poate stopa crize majore de la apă, din sănătate și de a atrage investitori străini. Vă rog să ascultați un sfat din partea mea: Nu mai alegeți profesioniști în politică pe cei care ani de zile ne-au condus. V-am propus o echipă nouă, v-am propus o echipă de tehnocrați, o echipă de oameni care au în spate o carieră, v-am propus niște oameni onești, niște oameni care aau făcut lucruri adevărate la viața lor și care pot demonstra și în politică.

Am nevoie de voi pentru a gestiona într-un mod mult mai coerent și mult mai sănătos viitorul acestui județ.”

(Comunicat de presă PNL)

Video aici.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități preventive în sistem integrat, desfășurate de specialiștii de la Antidrog cu elevii Colegiului Economic „Octav Onicescu” Botoșani! (foto)

astăzi, 20:00

Cei 120 de elevi participanți la activități au discutat împreună cu specialiștii antidrog și polițiștii despre planurile lor de viitor și despre modalitățile în care aceste obie...

Dramaturgi de toate vârstele, așteptați să participe la Festivalul-Concurs de Creație și Interpretare a Piesei de Teatru într-un Act „Mihail Sorbul”!

astăzi, 19:20

Desfășurat o dată la doi ani, festivalul își propune prin ambele secțiuni – creație și interpretare - descoperirea și promovarea talentelor dramaturgice în rândul amato...

Invitatul de la Știri: Constantin Bogdan Fedor, polițist în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Departamentul de Criminalistică! (video)

astăzi, 18:06

În cadrul celei mai recente emisiuni Invitatul de la Știri l-am avut prezent pe Constantin Bogdan Fedor, polițist în cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani, Departamentul...