S-a rupt lanțul de iubire! PRO România și ALDE au divorțat înainte de căsătorie

S-a rupt lanțul de iubire! PRO România și ALDE au divorțat înainte de căsătorie

Imediat după finalizarea alegerilor parlamentare, reprezentanții PRO România și ALDE s-au despărțit fără prea multă gălăgie, fiecare văzându-se învinși, iar singurul câștig rămânând, posturile de vicepreședinte al Consiliului Județean deținut de Bogdan Dăscălescu, cel de viceprimar al municipiului ocupat de Liviu Toma și nu în ultimul rând câțiva primari din mediul rural.

Deși la nivel central, atât Victor Ponta, lider PRO România cât și Călin Popescu Tăriceanu șeful ALDE, anunțau cu surle și trâmbițe o fuziune cu un viitor luminos, se pare că în fapt totul a fost un foc de paie.

În acest moment nu mai avem niciun fel de colaborare. Nici de la București nu s-a primit nicio veste și prin urmare ne vedem fiecare de drumul lui. Dacă vă aduceți aminte, imediat după alegeri, domnul Țurcanu chiar invoca o alipire de liberali și că fuziunea cu PRO România nu are viitor. Așadar, noi ne vedem de activitatea noastră la nivel de organizație județeană PRO România, a declarat Liviu Toma, coordonatorul interimar județean al PRO România.

În cealaltă tabără, a celor de la ALDE, atmosfera este și nu este. De câteva luni, noul președinte al organizației județene, este vicepreședintele CJ, Bogdan Dăscălescu, care contrar celor declarat de liderul interimar al PRO România, spune că el și organizația ALDE colaborează cu Liviu Toma și ai lui.

Chiar dacă fuziunea nu s-a mai concretizat, eu vreau să vă spun că încă mai colaborez și chiar discut anumite lucruri cu domnul Toma. La nivel național nu se știe deocamdată nimic”, a declarat Bogdan Dăscălescu.

Nu se știe dacă în perioada următoare cele două formațiuni își vor mai da mâna pentru o fuziune, cert este că cei doi lideri locali au timp suficient la dispoziție pentru a-și consolida organizațiile sau pentru a se plia către alte formațiuni.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Mihai Vieriu

Florin Roată - actorul cu inimă de botoșănean adevărat

astăzi, 08:19
69

 Născut într-o zi de primăvară, actorul botoșănean Florin Roată împlinește 54 de ani.Steven Seagal, Jean Claude Van Damme, Wesley Snipes, Dolph Lundgren, Andy Garcia ...

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, mulțumită și nu prea de ce a găsit la Botoșani

Vineri, 5 Martie 2021
2357

După periplul la nivelul instituțiilor deconcentrate subordonate Ministerului Muncii, actualul demnitar s-a arătat mulțumită de activitatea unor unități, dar a și ridicat o serie de semne de &...

Ministrul Raluca Turcan primită la Botoșani cu petiții și ciocolată

Vineri, 5 Martie 2021
1695

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a fost întâmpinată la sediul Prefecturii de câțiva botoșăneni cu probleme de sănătate, cu dosare de pensionare dar și cu solicitări care nu ...