Relu Tîrzioru, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean?

Relu Tîrzioru, candidatul PSD la președinția Consiliului Județean?

Partidele încep să se pregătească pentru alegerile locale de la începutul lunii iunie a anului viitor. Bătălia ce mai mare se pare că va fi pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

Printre cei interesați să candideze la funcția de președinte al  Consiliului Județea este și Relu Tîrzioru, primarul orașului Săveni.

“Nu aș putea să zic că îmi doresc neapărat. Sunt foarte multe răutăți aduse la adresa mea. Am văzut un cotidian care o dată la două-trei zile scrie ceva de Relu Tîrzioru. Nu e exclus să candidez. Aș face o bună treabă dacă aș fi președintele Consiliului Județean și așa cum mă cunoaște lumea în județul Botoșani și orașul Săveni, cred că deja am demonstrat ce era de demonstrat. Nu pot decât să-mi pun priceperea mea la îndemâna celor mulți pentru mai multă prosperitate”, a declarat Relu Tîrzioru.

Relu Tîrzioru nu este singurul social democrat care își dorește să candideze pentru funcția de președinte al Consiliului Județean.

În interiorul partidului și-au mai exprimat aceast intenție senatorul Lucian Trufin, Costică Macaleți, actualul președinte al Consiliului Județean, precum și Dorin Birta, vicepreședinte al  Consiliului Județean.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sancțiuni de sute de mii de lei aplicate de polițiștii botoșăneni în perioada sărbătorilor!

astăzi, 18:47
12

Astfel, în medie, zilnic au acționat peste 150 de polițiști, fiind organizate 32 de  acțiuni punctuale, atât în zona localurilor publice și a celor în care se formeaz...

Peste 350 de jandarmi au asigurat ordinea în Botoșani în perioada minivacanței de 1 Mai și a Sărbătorilor Pascale

astăzi, 18:00
19

Dacă majoritatea cetățenilor a înțeles importanța adoptării unui comportament civilizat, au existat totuși situații în care a fost necesară aplicarea a 77 sancțiuni contrave...

Ministerul Muncii anunță: Persoanele fizice din România pot angaja și plăti personal pentru activitățile casnice

astăzi, 17:23
67

Platforma electronică destinată beneficiarilor și prestatorilor de activități casnice, care introduce un concept nou pe piața muncii, este funcțională și poate fi accesată pe adresa https://...