PNL Botoșani, Ovidiu Jitaru: Tu știi ce face parlamentarul tău? (video)

Partidul Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani a demarat campania „Tu știi ce face parlamentarul tău?”.

Cu această ocazie, Ovidiu Jitaru, candidat PNL la Senatul României, a încercat să contacteze câțiva parlamentari botoșăneni.

„Nu doresc să fie găsiți. Nu vor să fie deranjați. Nu există decât din patru în patru ani când vor votați, după care continuă să prospere ascunși de ochii botoșănenilor..

Toți și-au ascuns datele de contact, dar toți susțin că sunt „alături de cetățeni”.

Am vrut să intru în legătură cu un parlamentar oarecare, exact cum ar proceda orice botoșănean. Nu am reușit, pentru că aceștia, indiferent de partid, au fobie față de oameni. Pe paginile parlamentarilor botoșăneni, în loc de date de contact sau proiecte realizate pentru comunitate, găsim doar slogane mincinoase și poze photoshopate din concedii luxoase.

Voi știți să-l găsiți pe parlamentarul vostru?”, este mesajul transmis de Ovidiu Jitaru, candidat PNL la Senatul României.

(Comunicat de presă PNL Botoșani)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un elev din Botoșani medaliat la Olimpiada Internațională de Astronomie din Nepal alături de alți copii din întreaga țară! (Foto)

astăzi, 12:18

Lotul României se întoarce cu un palmares bogat de la Olimpiada Internațională de Astronomie și Astrofizică pentru Juniori, din Kathmandu, Nepal, din perioada 3-10 octombrie. Elevii...

Încep lucrările de modernizare și reabilitare a Maternității Botoșani! (Foto)

astăzi, 12:02

Președintele Consiliului Județean Botoșani a emis ordinul de începere a lucrărilor pentru reabilitarea termică și modernizarea Maternității din Botoșani. Lucrările vor fi realizat...

El este Marian, tânărul din Botoșani, crescut la casa de copii și care are de plătit 1,54 milioane de lei la Fisc. Ce spun avocații!

astăzi, 11:43

Chiar la casa de copii, locul unde se presupune că era ocrotit de lege, a fost păcălit de un bărbat și ajuns acum, la ani distanță, să aibă de plată o avere către ANAF. A aflat vestea-...