(P) Cătălin Silegeanu, candidatul PRO România pentru Camera Deputaților: Votează pentru tine. Votează Pro România

(P) Cătălin Silegeanu, candidatul PRO România pentru Camera Deputaților: Votează pentru tine. Votează Pro România

Comunicat:

PNL-ul a reușit să îmbolnăvească și economia, nu doar oamenii. O economie cu lacătul pe ușă nu poate supraviețui. Sute de mii de oameni își văd viitorul amenințat de un Guvern ce nu știe să lupte cu Pandemia decât omorând economia.

La Pro România știm că există viață și după Pandemie. Și că de deciziile noastre de acum depinde calitatea vieții românilor în anii următori. De aceea suntem Pro Economie.

Ne vom asigura că nici o afacere nu va mai fi închisă. Vom reporni economia și o vom stimula, petru a recupera pierderile produse de Guvernul PNL.

Un vot Pro România înseamnă un vot pentru locul de muncă al tău sau al vecinului tău. Un vot pentru o economie funcțională, nu ținută pe perfuzii.

Vom redeschide și școlile, pentru că nu ne permitem să pierdem o generație de copii. Avem nevoie să cultivăm și valorificăm inteligența copiilor noștri. Dar pentru asta trebuie să corectăm prostiile conducătorilor noștri.

În 6 Decembrie nu decizi doar pentru următorii 4 ani. Decizi direcția României în următorii zeci de ani.

Votează pentru tine. Votează Pro România!

(Cătălin Silegeanu, candidatul PRO România pentru Camera Deputaților - Realizat la comanda Partidului PRO România Botoșani  de S.C. PLAY BY PLAY S.R.L., Cod Unic de Identificare mandatar financiar 11200008.)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spectacolul „Legenda Cetății Neamțului” se joacă trei zile la Teatrul „Vasilache” din Botoșani

astăzi, 19:08
11

„Legenda Cetăţii Neamţului” este o adaptare scenică parodică, după „Cetatea Neamţului” de George Coşbuc şi transpusă în scenă de Marius Rogojinschi. Regia arti...

Tânăr dintr-o comuna din Botoșani, prins conducând sub influența cocainei!

astăzi, 18:07
151

În cursul zilei de luni, 22 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Sucevei un autoturism condus ...

Elevii unei școli gimnaziale din județ au învățat cum să circule corect ca pietoni și bicicliști! (Foto)

astăzi, 17:32
63

Luni, 22.04.2024, Școala Gimnazială ,,Dan Iordăchescu” Hlipiceni, pe lângă activitățile impuse de programa școlară, a desfășurat, în cadrul programului ,,Școala altfel&rdq...