Ministrul Budăi: Am primit două palme de trezire

Ministrul Budăi: Am primit două palme de trezire

Este nevoie ca "tinerii si copiii" sa detina functii de decizie, asa ca Presedintia Romaniei la Consiliul UE va incerca sa impuna pe agenda Uniunii Europene tema participarii copiilor si a adolescentilor la procesul de luare a deciziilor din cadrul UE, a declarat miercuri ministrul Muncii si Justitiei Sociale, Marius Budai.

"Vom incerca sa impunem pe agenda Uniunii Europene o tema foarte importanta din punctul nostru de vedere, si anume participarea copiilor, a adolescentilor, a copiilor nostri, la elaborarea si la aprobarea deciziilor in cadrul Uniunii Europene. Cred in acest proiect, am avut activitate cu ei, cred cu tarie nu numai pentru faptul ca am doi copii, unul de 11 si unul de 18 ani, dar pentru ceea ce noi, coplesiti de grijile de zi cu zi, uitam cum ne criticau pe noi cei de acum cand eram in adolescenta ca nu ii ascultam", a afirmat Marius Budai.

Ministrul Muncii a dezvaluit ca pentru el colaborarea cu grupuri de copii a avut efectul de trezire pe care il provoaca o pereche de palme.

"Am avut cateva actiuni impreuna cu acesti copii minunati si credeti-ma ca simbolic am primit doua palme de trezire si sunt obisnuit cu discutiile cu fiul meu de 18 ani, dar acesti copii mi-au bagat in suflet tineretea noastra, copilaria noastra", a pretins Marius Budai.

Acesta a sustinut plasarea copiilor si a tinerilor in functii de decizie, dupa modelul prin care femeile sunt plasate in functii de decizie pentru combaterea discriminarii de gen.

"Concluzionez prin a spune: avem nevoie de femei in functii de decizie si pe piata muncii, avem nevoie si de noi, barbatii, avem nevoie de tineri, de copii in decizie - credeti-ma, au idei foarte, foarte bune", a conchis ministrul Muncii. sursa

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
429

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
437

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
253

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...