Ea ar urma să se ocupe de noua Lege a pensiilor, după ce Marius Budăi și-a dat demisia

Marius Budăi a demisionat, joi, din funcția de ministru al Muncii, după dezvăluirile făcute în dosarul „Azilele Groazei”.

Ea ar urma să se ocupe de noua Lege a pensiilor, după ce Marius Budăi și-a dat demisia

   Foto: antena3.ro

Vineri, și Gabriela Firea a demisionat din funcția de ministru al Familiei, în urma aceluiași scandal legat de căminele de bătrâni din Ilfov.

Marea întrebare pe care și-o pun pensionarii în aceste zile este: cine va veni în locul lui Marius Budăi la Ministerul Muncii și va duce la bun sfârșit reforma pensiilor din sistemul public?

Pe surse a apărut că informația că Simona Bucura Oprescu, deputat PSD, ar urma să fie numită ministru al Muncii. Cel puțin, asta susține News.ro.


Cine e Simona Bucura Oprescu?

Simona Bucura-Oprescu este preşedintele Comisiei pentru administraţie publică şi amenajarea teritoriului din Camera Deputaţilor. A fost aleasă parlamentar de Argeş pe listele PSD mai întâi în 2012, apoi în 2016 şi 2020. Numele său a mai fost vehiculat pentru Ministerul Muncii la rotativa guvernamentală din luna iunie, însă conducerea PSD a preferat atunci ca Marius Budăi să-şi continue mandatul.

De asemenea, conform sursei citate, la Ministerul Familiei ar putea fi numită Natalia Intotero, fost ministru pentru Românii de pretutindeni în Guvernul Dăncilă şi secretar de stat în Ministerul de Externe în timpul Guvernului Ponta.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
216

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
255

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
943

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...