Comuna din Botoșani cu un singur candidat pentru funcţia de primar: "Probabil asta i-a descurajat pe alţii!"

Situaţie ieşită din comun în Botoşani. O comună va avea un singur candidat pentru funcţia de primar, la alegerile locale din 9 iunie.

Comuna din Botoșani cu un singur candidat pentru funcţia de primar: "Probabil asta i-a descurajat pe alţii!"

Este vorba despre comuna Hăneşti, acolo unde actualul primar, Costel Matei, este singurul care şi-a depus candidatura la Biroul Electoral de Circumscripţie Comunal. Primarul în exerciţiu va candida din partea Partidului Social Democrat (PSD), după ce timp de cinci mandate a reprezentat Partidul Naţional Liberal (PNL).

"Este o situaţie atipică. Până acum nu s-a mai întâmplat. Dacă vă uitaţi la rezultatele din anii anteriori, vedeţi că şi la PNL făceam nişte scoruri foarte mari, că lumea avea încredere şi probabil asta i-a descurajat pe alţii", a declarat, pentru Agerpres, Costel Matei.

Cine este candidatul Costel Matei

Costel Matei a trecut de la PNL la PSD în urmă cu aproape două luni, după numirea la conducerea filialei teritoriale a PNL a omului de afaceri Valeriu Iftime. El a plecat din partid alături de alţi zece primari liberali.

La Consiliul Local al comunei Hăneşti există doar două dosare de candidatură, unul din partea PSD şi unul din partea PNL.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tragedie pe șosea: Trei tineri motocicliști au murit, una dintre victime este din Botoșani! (Foto, Video)

astăzi, 07:20
198

Un accident grav a avut loc duminică după-amiază, la granița dintre județele Vaslui și Iași, pe raza comunei Codăești. Incidentul s-a produs între două motociclete și un autoturism....

Calendar ortodox: O cinstim astăzi pe Sfânta Lidia

astăzi, 06:55
25

Sfântă Lidia din Filipi este cinstită pe 20 mai. Este cunoscută drept prima creștină din Europa. Din Faptele Apostolilor (capitolul al 16-lea) aflăm că, după ce Pavel predică mai multor...

Foc într-un apartament din municipiul Botoșani, vecinii au chemat urgent pompierii! (Foto)

Duminică, 19 Mai 2024
799

Mai multe bunuri din bucătăria unui apartament, situat la etajul III, au fost cuprinse de flăcări. Când s-a produs evenimentul de pe strada Vârnav, proprietarii nu erau acasă. Vecinii...